A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tragédia Győrben: a láthatáson végzett gyermekeivel az apa

Kercsó Dorottya - 2019-12-16
Korábban erőszakos bűncselekmény miatt ült börtönben az a férfi, aki megfojtotta 13 és 10 éves gyermekeit, majd magával is végzett.
Tragédia Győrben: a láthatáson végzett gyermekeivel az apa

Péntek délután láthatásra vitte el apjukhoz három gyermekét egy 31 éves szombathelyi édesanya. Ez volt az első ilyen alkalom: a férfi 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére, ezért öt éves börtönbüntetésre ítélték, jó magaviselete miatt azonban néhány hete kiszabadult, és gyermekeit sem tiltották el tőle – írja az Index.

Vasárnap a gyermekeiért érkező asszony hiába csengetett a férfi lakásának ajtaján, senki nem nyitott ajtót, és a telefonhívására sem érkezett válasz. Végül a legkisebb, hatéves gyerek kiszólt, hogy két testvére vérző fejjel fekszik az ágyon. (Valójában a fojtogatás miatt megváltozott arcszínüket nézte a kisgyermek vérnek, ezért szóltak az első hírek arról, hogy a férfi agyonverte a testvéreket). A nő ekkor riasztotta a rendőrséget, akik betörték az ajtót, és a lakásban megtalálták a 13 éves lány és a 10 éves fiú holttestét.

A gyilkos apára a folyosó végén található vizesblokkban bukkantak rá, ahol felakasztotta magát.


Nem először fordul elő

Idén ez már nem az első olyan eset volt, amikor tragédiához vezetett az, hogy a hatóságok képtelenek voltak megvédeni a gyerekeket az erőszakos szülőjüktől. Augusztusban egy rózsadombi családhoz riasztották a szomszédok a rendőröket, mert furcsa zajokat, sikolyokat hallottak, egy alapból problémásnak tűnő család lakásából. Noha azon a héten másodszor fordult elő, hogy bejelentés érkezett a családdal kapcsolatban, a rendőrök nem mentek ki a helyszínre. A szülők és négyéves gyermekük holttestét néhány nappal később fedezték fel: az apa először végzett a feleségével, a gyermekkel, majd önmagával is.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: ambrozinio / shutterstock

 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja