A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Véletlenül vásárolt a neten egy 130 ezres kanapét egy kétéves kislány

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-10-10
Az amerikai nő valószínűleg egy életre megtanulta, hogy legalább az alkalmazásokat bezárja, mielőtt a gyerekei kezébe adja a telefonját.
Véletlenül vásárolt a neten egy 130 ezres kanapét egy kétéves kislány

/A kép illusztráció/

Amikor a futár hívta, hogy kiszállította a megrendelt kanapéját, a San Diego-ban élő kétgyermekes Isabella McNeil először nem tudott másra gondolni, mint hogy álmában vásárolhatott - írja az NBC San Diego. A bútor 430 dollárba, nagyjából 130 ezer forintba került, és bár ő előző nap valóban kanaépkat nézegetett az Amazonon, ilyen drága darabot nem engedhetett volna meg magának.

Hamarosan azonban összeállt neki a kép: eszébe jutott, hogy a böngészés után 2 éves kislánya, Rayana kezébe adta a telefonját, és valószínűleg nem zárta be előtte az alkalmazást. A gyermek pedig mit sem sejtve kezdte el nyomkodni a képernyőt, aminek a vége a 430 dolláros vásárlás lett.

Isabella először vissza szerette volna küldeni a csomagot az Amazonnak, de ennek költsége összesen 179 dollár, 55 ezer Ft lett volna - ezért inkább úgy döntött, megpróbálja eladni. Történetüket megosztotta a közösségi médiában is, aminek hatására az Amazon ingyen visszavitte a bútort, az árát pedig visszautalták.

Az eset után az anyuka azt tanácsolja minden szülőnek, hogy győződjenek meg arról, hogy minden alkalmazást bezártak, mielőtt a gyerekük kezébe adják a telefonjukat, a tranzakciókat lehetőleg lássák el ujjlenyomatos védelemmel, és ne mentsék el a bankkártyaadataikat a készülékükön.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: SchoolPRPro / pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja