A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Brutálisan megverte iskolatársát, mégsem tanácsolható el a nyolcadikos fiú

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-10-11
Egy kétségbeesett apa a Facebookon osztotta meg a történetüket: fiát brutálisan megverte egy nyolcadikos iskolatársa, az intézmény azonban állítólag tehetetlen az ügyben.
Brutálisan megverte iskolatársát, mégsem tanácsolható el a nyolcadikos fiú

Néhány nappal ezelőtt hatalmas publicitást kapott egy felvétel, amelyen egy osztálynyi fiú szidalmazza, köpködi és a végén bántalmazza is a tanárát. A videó nyilvánosságra kerülésének másnapján a fiatalokat előzetes letartóztatásba helyezték, és azonnal eltanácsolták az intézményből.

Egyelőre azonban úgy tűnik, sokkal kevésbé működik olajozottan a gépezet akkor, ha a diák egy másik gyereket bántalmaz, még ha sokkal súlyosabban is. Egy édesapa, Canjavec Tamás a Facebookon fényképekkel illusztrálva mesélte el, hogy 11 éves fiát az iskola melletti játszótéren boxerrel felfegyverkezve támadta meg egy nyolcadikos társa.

A kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, kórházi kezelésre szorult. Már újra jár iskolába, ahol nap mint nap szembesül a bántalmazójával, az intézményvezető szerint ugyanis nem tanácsolhatják el az agresszort – sérülne a tanuláshoz való joga.

A szülők feljelentést tettek a rendőrségen, közben pedig egyelőre kivárnak. „Nonszensznek tartanám, ha nekem kellene kivennem a gyermekemet az iskolából annak érdekében, hogy biztonságban tudhassam” – írja posztjában az apa.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Severyn Bogdana / shutetrstock

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja