SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Brutálisan megverte iskolatársát, mégsem tanácsolható el a nyolcadikos fiú

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-10-11
Egy kétségbeesett apa a Facebookon osztotta meg a történetüket: fiát brutálisan megverte egy nyolcadikos iskolatársa, az intézmény azonban állítólag tehetetlen az ügyben.
Brutálisan megverte iskolatársát, mégsem tanácsolható el a nyolcadikos fiú

Néhány nappal ezelőtt hatalmas publicitást kapott egy felvétel, amelyen egy osztálynyi fiú szidalmazza, köpködi és a végén bántalmazza is a tanárát. A videó nyilvánosságra kerülésének másnapján a fiatalokat előzetes letartóztatásba helyezték, és azonnal eltanácsolták az intézményből.

Egyelőre azonban úgy tűnik, sokkal kevésbé működik olajozottan a gépezet akkor, ha a diák egy másik gyereket bántalmaz, még ha sokkal súlyosabban is. Egy édesapa, Canjavec Tamás a Facebookon fényképekkel illusztrálva mesélte el, hogy 11 éves fiát az iskola melletti játszótéren boxerrel felfegyverkezve támadta meg egy nyolcadikos társa.

A kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett, kórházi kezelésre szorult. Már újra jár iskolába, ahol nap mint nap szembesül a bántalmazójával, az intézményvezető szerint ugyanis nem tanácsolhatják el az agresszort – sérülne a tanuláshoz való joga.

A szülők feljelentést tettek a rendőrségen, közben pedig egyelőre kivárnak. „Nonszensznek tartanám, ha nekem kellene kivennem a gyermekemet az iskolából annak érdekében, hogy biztonságban tudhassam” – írja posztjában az apa.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Severyn Bogdana / shutetrstock

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja