A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Apukák horoszkópja - Három férfi csillagjegy, aki rajong a gyerekekért

Családinet [cikkei] - 2018-09-11
Köztudott, hogy a nők - genetikai kódoltságuknak köszönhetően - sokkal inkább képesek kimutatni szeretetüket a kisgyerekek irányában, míg a férfiak nagy többsége vonakodik az ezzel kapcsolatos témáktól.
Apukák horoszkópja - Három férfi csillagjegy, aki rajong a gyerekekért

Ugyan ők is szeretik megcsodálni egy többgyerekes család nyújtotta képet, de amikor a családalapítás témáját boncoló beszélgetés elé vannak állítva, igyekeznek diplomatikusan kitérni előle. Azonban vannak olyan férfiak is, akik szívesen eljátszanak a nagycsalád gondolatával és nagyon szeretik is a gyerekeket; ez könnyen leszűrhető a férfiak gyerek közelében tanúsított viselkedéséből. 

Nézzük, mely csillagjegyek szülöttei azok, akik bármikor bevállalják a családalapítás szépségeit és nehézségeit egyaránt!
 

 • A KOS férfi az egyike azoknak, akik nem tudnák elképzelni az életet gyerekek nélkül. Bár első látásra felszínesnek tűnhetnek, ha családalapításról és gyerekvállalásról esik szó, nagyon érzékenyen érinti őket a téma.
  Ők azok, akik nagy családot és egy családcentrikus feleséget képzelnek el maguk körül, ezért életük párját jól meghatározott kritériumok alapján választják meg. Apaként teljes részt vállalnak a gyereknevelés területén, nagyon szeretik együtt tölteni minden szabadidejüket a gyerekekkel.
   
 • A RÁK férfi életét jól meghatározott irányelvek mentén alakítja. Olyan személyiség, aki mindig tudja, hogy mit akar és általában el is éri azt.
  Egy megrögzött családapa, aki nem tudja elképzelni életét egy meleg családi otthon és sok gyerek nélkül. Ő a tökéletes apuka, aki mindig türelmes, aki teljes odaadással neveli a gyerekeket, és akire mindig lehet számítani.
   
 • A BAK férfi azon apukák táborát népesíti, akik készek elkényeztetni gyerekeiket. Mindig büszkeséggel és szeretettel beszél róluk, és kész mindent megtenni azért, hogy körülöttük forogjon a világ.
  Családjáért mindig készen áll bármire, csakhogy ők boldogok lehessenek. Ugyanakkor szerető férj, aki tiszteli és szereti párját, és mindent elkövet, hogy családja biztonságba érezhesse magát.

Indexkép: pixabayPexels
Forrás: filantropikum.com

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja