A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A horoszkóp üzenete

Lakner Tünde [cikkei] - 2013-02-05
Az asztrológia nem jóslás, hanem önismereti eszköz, kifinomult szimbólumokkal dolgozó "égi" térkép. Rávilágít belső működésünkre, mozgatórugónkra és életvezetési tanácsokkal lát el.
A horoszkóp üzenete

Konkrét események meghatározására használni nem érdemes, hiszen a bolygók által jelzett energiák, lehetőségek, melyeket mindenki más szinten él meg belső tudatosságától, önmagával kialakított harmóniájától függően. Ugyanazok a jelek az egyik embernél fizikai szinten akár betegséggel teli időszakot, míg másnál önkéntes meditációt, jelentős lelki változást mutatnak. Mi döntjük el, hogy horoszkópunk által kivetített lehetőségeinket hogyan éljük meg. Bizonyos határokon belül szabad akaratunkkal mi magunk alakítjuk az életünket, saját sorsunkért felelősek vagyunk.

Ha a jövő konkrét történéseit kutatjuk, valószínűleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy mikor szűnik meg egy bizonyos problémánk, mikor menekülhetünk meg a kellemetlen helyzetektől. Pedig a valódi kérdés nem ez, hanem az, hogy mit üzen nekem egy sorshelyzet, mit kell átgondolnom és tennem ahhoz, hogy a problémákat saját kézbe véve életemet jó irányba fordítsam. Jelen helyzeteinket valamikor a múltban mi magunk teremtettük meg, rajtunk áll, mit kezdünk vele a jelenben. Sorsunk határtalan lehetőséget tartogathat, még akkor is, ha éppen a pillanat nagyon nehéznek tűnik, de egyszer bizonyosan hálásak leszünk a tanításért.

fotó: http://piqs.de

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja