SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Heti horoszkóp (bolygóállások) 2012.11.19-11.25

Péterfy Gabriella [cikkei] - 2012-11-19
Bolygóállások a héten: Nap Neptun kvadrát, Vénusz Neptun trigon, Mars Uránusz kvadrát és Mars Szaturnusz szextil. Életünkre kifejtett hatásukat megtudhatjuk a cikkből.
Heti horoszkóp (bolygóállások) 2012.11.19-11.25

Azok a bolygóállások, amikről itt írok több napig, a lassú bolygók hetekig, hónapokig is éreztetik hatásukat. Igaz, nagyon fontos a Hold kapcsolata a többi bolygóval, és hogy ez a saját képletünkhöz hogyan kapcsolódik, de a Hold nagyon gyorsan tovább megy egy-egy konstellációból. Pár órát, fél napot érezhetjük hatását, a hangulatváltozásainkon tudjuk követni a Hold mozgását. Fontos az is, hogy az égen milyen bolygókkal kerül kapcsolatba, illetve, hogy ez kinek melyik sorsterületet érinti a horoszkópjában.

A Kos uralkodó bolygója a Mars, a Bikáé a Vénusz, az Ikreké a Merkúr, a Ráké a Hold, az Oroszláné a Nap, a Szűzé a Merkúr, a Mérlegé a Vénusz, a Skorpióé a Mars, és a Plútó, a Nyilasé a Jupiter, a Baké a Szaturnusz, a Vízöntőé a Szaturnusz és az Uránusz, a Halaké a Jupiter és a Neptun. Bár mindannyian érezzük a bolygók fényszögeit, de hogy ki milyen sorsterületen, az élete melyik területén érzi igazán, az már a személyes horoszkóptól függ. Azok érezhetik jobban ezeket a bolygóállásokat, akiknek az adott bolygó az aszcendensének az uralkodó bolygója. Tehát, pl. egy Marsot érintő fényszöget jobban megérezhet egy Kos, vagy egy Skorpió aszcendensű ember. Illetve, ha valakinek a horoszkópjában az adott bolygók eleve kapcsolatban vannak, pl., ha valakinek van a Vénusz, és a Szaturnusz között kapcsolat, akkor ő mindig jobban megérzi azt, amikor az égen ez a két bolygó bármilyen kapcsolatba kerül egymással.


2012.11.19.-11.25-ig:

November 21-én késő este a Nap belép a Nyilasba. A Nyilas Nap idején optimistábbak, nyitottabbak, lelkesebbek, energikusabbak, tüzesebbek, nagyvonalúak, jövőorientáltak lehetünk. Igazságérzetünk, vallási, filozófiai érdeklődésünk is fokozódhat ebben az időszakban.

November 22-én éjjel a Vénusz belép a Skorpióba. A Vénusz a Skorpióban nem érzi jól magát. Az életünkben minden szépet, jót a Vénusz szimbolizál, és az érzelmek, a szeretet szimbóluma is. A befelé forduló, végletes, szélsőséges Skorpióban a Vénusz nem tud kibontakozni. Hiába vizes jegy a Skorpió, és a víz, ahogy a Vénusz is az érzelmeket szimbolizálja, de a Vénusz mégis rangvesztett ebben a jegyben, mert a Skorpió a szilárd víz, azaz a jég. A Skorpió Vénusz időszaka esetén előfordulhatnak érzelmi csalódások, szélsőséges érzelmi megnyilvánulások, zárkózottabbak, olykor kifejezetten szomorúak is lehetünk.



Nap Neptun kvadrát: November 22-én egzakt. Nagyon elbizonytalanodhatunk, döntéseinket nehezebben hozzuk meg, a csalódás, csalás, átverés lehetősége is fennáll. Zavaros, kaotikus helyzetekkel találkozhatunk.

Vénusz Neptun trigon: November 22-én egzakt. Érzelmesebbek, romantikusabbak lehetünk. Jobban érdeklődünk a művészetek iránt, és felfedezhetünk magunkban művészi hajlamokat. Romantikus randevúink is lehetnek, ez a fényszög jelezheti azt is.

Mars Uránusz kvadrát: November 23-án egzakt. Lehetnek váratlan, erőszakos, indulatos, agresszív kitöréseink. Túlhajszoltak, nyugtalanok, vakmerőek lehetünk. Lehet, hogy nem tudjuk kordába tartani az indulatainkat, agressziónkat.

Mars Szaturnusz szextil: November 24-én egzakt. Fokozódhat a testi, és lelkierőnk. Kitartóbbak, céltudatosabbak, elszántabbak, összeszedettebbek lehetünk.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja