A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Téli ajánlatok az Intersportnál

Családinet - 2012-11-13
 [X]

Nemsokára itt az igazi tél. Nem kell azonban, hogy az évszak az otthonülős szomorkodásról szóljon semelyik családtag számára sem. Rengeteg hasznos téli kiegészítő közül választhatunk, ha aktívan akarjuk tölteni a téli havas hétköznapokat is.
Téli ajánlatok az Intersportnál

Legyen szó síelésről, korizásról, szánkózásról, hógolyózásról, vagy éppen csak egy egészséges sétáról a szabadban, mindig válasszunk azonban megfelelő öltözetet, nehogy megfázással kezdődjön a tél!

Érdemes tehát még a nagy hidegek beállta előtt beszerezni a család téli öltözetét, melyhez most az Intersportnál valódi kedvezményekkel juthatunk hozzá. Az áruházban ugyanis, ha bármilyen télire való gyerekruházatot, gyerekcipőt, bakancsot, vagy akár gyereksportszert  vásárolunk, öt darab után már visszakapjuk a végösszeg negyedét. Így a családnak most jobban megéri a téli felkészülés.

Az áruház emellett különleges kabátakciót is hirdet. Ha az akció keretében vásárlunk új felnőtt dzsekit vagy kabátot, az ár 20 %-át szintén visszakapjuk. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy leadjuk régi, nem használt esetleg megunt, de jó állapotban lévő kabátunkat az újért cserébe. Az így összegyűjtött darabokat az Intersport pedig felajánlja az SOS Gyermekfalvak lakóinak.

A csere a síeléceknél is működik. Az Intersport évek óta tartó évek óta nagy sikerrel folytatott promóciója: „A gyerekkel együtt növő síléc!”. Ennek lényege, hogy ha az áruházban vásároljuk meg a gyereknek a méretéhez megfelelő sílécet, a lurkó növekedését követve két éven belül egy minimális összeg kifizetésével kedvezményesen nagyobbra cserélik nekünk.

Intersport téli akcióMindez, és még sok kedvező téli ajánlat megtalálható az Intersport új szórólapjának hasábjain. Természetesen nem maradhatnak el a kedvező téli cipőkínálat darabjai sem, a legjobb árakat pedig az utolsó oldalra tették a készítők. Emellett az áruház kuponfüzetében is böngészhetünk. Az itt lévő kuponokat az országban mind a tizenhét áruházban beváltják.

A cikkünkben szereplő téli öltözetet tartalmazó szórólapot online is megtekinthetjük az Intersport honlapján, ahol az őszi-téli kuponfüzet is elérhető.

További információ: http://www.intersport.hu/

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja