SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Havi horoszkóp (bolygóállások) 2012.07.30-08.26

Péterfy Gabriella [cikkei] - 2012-07-30
Az elkövetkező négy hétben az alábbi bolygóállások lesznek: Nap Uránusz trigon, Vénusz Szaturnusz trigon, Nap Jupiter szextil, Vénusz Neptun trigon, Vénusz Plútó oppozíció, Mars Szaturnusz együttállás, Vénusz Uránusz kvadrát, Nap Szaturnusz szextil, Merkúr Uránusz trigon, Nap Mars szextil, Merkúr Jupiter szextil, Nap Neptun oppozíció és Mars Neptun trigon. Hogy melyik bolygóállás milyen hatással lehet életünkre, megtudhatjuk a cikkből.
Havi horoszkóp (bolygóállások) 2012.07.30-08.26

Azok a bolygóállások, amikről itt írok több napig, a lassú bolygók hetekig, hónapokig is éreztetik hatásukat. Igaz, nagyon fontos a Hold kapcsolata a többi bolygóval, és hogy ez a saját képletünkhöz, hogyan kapcsolódik, de a Hold nagyon gyorsan tovább megy egy-egy konstellációból. Pár órát, fél napot érezhetjük hatását, a hangulatváltozásainkon tudjuk követni a Hold mozgását. Fontos az is, hogy az égen milyen bolygókkal kerül kapcsolatba, illetve, hogy ez kinek melyik sorsterületet érinti a horoszkópjában.

A Kos uralkodó bolygója a Mars, a Bikáé a Vénusz, az Ikreké a Merkúr, a Ráké a Hold, az Oroszláné a Nap, a Szűzé a Merkúr, a Mérlegé a Vénusz, a Skorpióé a Mars, és a Plútó, a Nyilasé a Jupiter, a Baké a Szaturnusz, a Vízöntőé a Szaturnusz és az Uránusz, a Halaké a Jupiter és a Neptun. Bár mindannyian érezzük a bolygók fényszögeit, de hogy ki milyen sorsterületen, az élete melyik területén érzi igazán, az már a személyes horoszkóptól függ. Azok érezhetik jobban ezeket a bolygóállásokat, akiknek az adott bolygó az aszcendensének az uralkodó bolygója. Tehát, pl. egy Marsot érintő fényszöget jobban megérezhet egy Kos, vagy egy Skorpió aszcendensű ember. Illetve, ha valakinek a horoszkópjában az adott bolygók eleve kapcsolatban vannak, pl., ha valakinek van a Vénusz, és a Szaturnusz között kapcsolat, akkor ő mindig jobban megérzi azt, amikor az égen ez a két bolygó bármilyen kapcsolatba kerül egymással.


2012.07.30.-08.26-ig:

Nap Uránusz trigon: Július 31-én egzakt. Tele lehetünk kreatív ötletekkel, a függetlenségigényünk, szabadságvágyunk felerősödhet. Jobban érdeklődhetünk az asztrológia, az ezoterika iránt.

Vénusz Szaturnusz trigon: Július 31-én egzakt. Érzelmeink megszilárdulnak, stabilizálódnak. Kitartást, hűséget, összeszedett érzelmeket szimbolizál ez a fényszög.

Nap Jupiter szextil: Augusztus 2-án egzakt. Harmonikus, szerencsés, kiegyensúlyozott, kellemes időszak az, amikor a Nap a Jupiterrel jó kapcsolatba kerül. A hittel, világnézettel, filozófiával kapcsolatos kérdések előtérbe kerülhetnek, többet foglalkozhatunk ilyen témákkal. Bölcsebbek, optimistábbak lehetünk.

Augusztus 7-én délután a Vénusz belép a Rákba. A Rák egy vizes jegy, a víz az érzelmek szimbóluma, a Vénusz meg az érzelmek bolygója. A Rák Vénusz nagyon érzelmes, érzékeny, olykor túlzottan is. Romantikus, álmodozó. Könnyen lehet túl érzékeny, sértődékeny.

Vénusz Neptun trigon: Augusztus 10-én egzakt. Érzelmesebbek, romantikusabbak lehetünk. Jobban érdeklődünk a művészetek iránt, és felfedezhetünk magunkban művészi hajlamokat. Romantikus randevúink is lehetnek, ez a fényszög jelezheti azt is.

Vénusz Plútó oppozíció: Augusztus 15-én egzakt. Érzékenyebbek, nyugtalanabbak, sértődékenyebbek lehetünk. Szélsőséges, túlzó, heves érzelmi reakcióink lehetnek. Akár pokoli érzelmeket is tapasztalhatunk.

Mars Szaturnusz együttállás: Augusztus 15-én egzakt. A Szaturnusz többek között a korlátokat szimbolizálja, a Mars a céljainkat. Ezekben a napokban céljaink, terveink megvalósítása akadályokba ütközhet, konokok, makacsok, merevek lehetünk.



Vénusz Uránusz kvadrát: Augusztus 16-án egzakt. Szélsőséges, váratlan, hirtelen, különc, lázadó érzelemi reakcióink lehetnek. Nyugtalanabbak, túlérzékenyebbek lehetünk. Szabadságvágyunk is fokozódhat. Találkozhatunk olyan helyzetekkel, amikor a sors érzelmileg megkísért minket, álljunk ellen a kísértésnek, maradjunk hűségesek.

Nap Szaturnusz szextil: Augusztus 17-én egzakt. Komolyabbak, megfontoltabbak, összeszedettebbek, kitartóbbak, kötelességtudóbbak, lelkiismeretesebbek, mértéktartóbbak lehetünk. Jobban felvállaljuk a felelősséget, nagyobb lehet az önfegyelmünk, koncentrálóképességünk.

Merkúr Uránusz trigon: Augusztus 19-én egzakt. Felerősödhet az intuíciónk, ezoterikus érdeklődésünk. Kreatívabbak lehetünk. Váratlan, hirtelen jó ötleteink támadhatnak.

Nap Mars szextil: Augusztus 20-án egzakt. Energikusabbak, öntudatosabbak, céltudatosabbak, határozottabbak lehetünk, ezért könnyebben elérhetjük céljainkat.

Augusztus 22-én kora este a Nap belép a Szűzbe. A tüzes, temperamentumos Oroszlán után egy visszafogottabb időszak következik. A Szűz egy racionális, földies jegy. Precíz, alapos, nagyon vigyáz a rendre, tisztaságra, az egészségére. A kényelmes Oroszlán után a Szűznek egy perc nyugta nincs. Nagyon szorgalmas, "munkamániás" is lehet. Nagyon kritikus másokkal, és magával szemben is. Intellektuális jegy, nála nem az érzelmek dominálnak, hanem a józanész.

Merkúr Jupiter szextil: Augusztus 23-án egzakt. Irodalmi, szellemi képességeink, magasröptű filozofikus gondolataink előtérbe kerülhetnek. Emelkedettebb szellemi tevékenységeket folytathatunk, meggondoltabban cselekedhetünk.

Augusztus 23-án délután a Mars belép a Skorpióba. Végre hazatért a saját jegyébe. Szenvedélyesebbek, hevesebbek, harciasabbak, aktívabbak, elszántabbak, kitartóbbak, akaratosabbak lehetünk. Az agressziónk is fokozódhat.

Nap Neptun oppozíció: Augusztus 24-én egzakt. Nagyon elbizonytalanodhatunk, döntéseinket nehezebben hozzuk meg, a csalódás, csalás, átverés lehetősége is fennáll. Zavaros, kaotikus helyzetekkel találkozhatunk.

Mars Neptun trigon: Augusztus 26-án egzakt. Céljaink, vágyaink megvalósítását előnyösen befolyásolják a jó megérzéseink, az intuíciónk. Érdemes rá hallgatni.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja