SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A tibeti hangtálak és a hangmasszázs terápia

Talán Katalin [cikkei] - 2012-08-22
A hangtálak pontos eredetét és származását pontosan még nem sikerült tisztázni, feltételezik, hogy abból az időkből származnak, amikor az ember már meg tudta munkálni a fémet. A keleti kultúra meghatározó tárgya. 
Peter Hess kutatásai és megfigyelései szerint ezekben a tálakban élelmiszert, innivalót is tárolhattak, így pótolván az ásványi anyagokat.
A tibeti hangtálak és a hangmasszázs terápia

Peter Hess módszerének alapjául az 5000 év óta alkalmazott, hangtálakkal keltett hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, melyeket Indiában alkalmaztak, hogy helyreállítsák a szellem, a test és a lélek harmóniáját. Több, mint 20 éves kutatómunkája során a keleti zene emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatásával foglalkozott, s azt tanulmányozta Nepálban, Tibetben és Indiában. Éveken át kutatta, és hosszas gyakorlat során fejlesztette ki a Hangmasszázs Terápiát, amely hozzásegíti a testben keletkezett energiazavarok helyreállítását, támogatja az immunrendszer megerősödését. Kellemes ellazulást lehet vele elérni, enyhíti a fájdalmat és a gyógyulási folyamatokat is támogatja.

A masszázshoz a páciens kényelmesen elhelyezkedik egy kezelőágyon, meghatározott kezelési sorrendet követve, a test meghatározott pontjaira, különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket ütővel megütünk. A hangtálakból előhívott rezgések bejutnak, végigáramlanak az egész testben, megmozgatva a sejteket. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén haladnak, a rezgéseket a páciens azonnal érzékeli, s a folyamatos hang és rezgésáramlás hatására ellazulnak.

A hangmasszázs hatása, hogy a hangok könnyen és gyorsan juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre. Erősödik az immunrendszer, a koncentrálóképesség, és a kreativitás. Mivel szervezetünk háromnegyede vízből van, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész testünkre: ebből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, ezért minden sejtünk masszázst kap, másik hatása, hogy a tálak által keltett rezgések szinte behangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai szintünk eredeti minőségét. A kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a mindennapi feladatokra.



A hangtálak felhasználása egy fantasztikus lehetőség. A legkisebb feszültség oldásától, a fájdalom enyhítésén keresztül, a különböző idegkimerültségek kezelésében is hasznos segítség. ( izomfeszességnél, altesti panaszoknál, elalvási zavaroknál)

A hangmasszázs ellazulási és egészségmegtartó módszerként is kiválóan alkalmas. A belső nyugalom, az öntudatosság és egészség lényegesen meghatározza egy ember kisugárzását. A hangmasszázs jó közérzetet és szépséget biztosít, amely belülről áraszt. A hangmasszázs alkalmazása heveny testi problémáknál is lehetséges. A páciensek nagyon kellemesnek és gyengédnek érzik a hangmasszázst, így a szakemberek hozzákapcsolhatják a módszert egy másik terápiához is. Mozgásszervi betegeknél a nyak és váll területének feszes izomzata a rezgések hatására ellazul, a szervek és szövetek vérellátása javul. Fájdalomcsillapítási hatásával: gyógykezeléseket kiegészíti, például: migrént, emésztési zavarokat, altesti görcsöket, porckorongi- ízületi problémákat, keringési zavarokat, magas vérnyomást. Nőgyógyászati téren kismedencei fájdalmakat, a menstruációs görcsök oldására is használható. Terhesség alatt a rezgések harmonizálják a magzat és az anya rezgéseit. A szülés menetében lazítják a feszes izomzatot, nyugtatóan hatnak az anyára, s mivel a születés is egy trauma, a sokat síró, nehezen alvó csecsemők kezelésében is kiváló eredménnyel használgatjuk.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja