SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Isten végig fogta a kezem...

Móra Klára [cikkei] - 2018-08-07
A gyermekeink azért választanak minket, hogy tanítsanak. Keresgélnek, keresgélnek, mígnem megtalálják a csillagok között a számukra legfényesebben ragyogót. És elindulnak, felénk...
Isten végig fogta a kezem...

Lányomnak, akinek örökké hálás vagyok a létezéséért

Mindig is azt éreztem, hogy az anyaság a főszereplő az életemben. Így választottam ki a saját családom, és Te így választhattál engem.

Meg kellett tapasztalnom, hogy milyen is az anyaság, hogy milyen a feltétel nélküli szeretet, ragaszkodás, elvárás és ellentételezés nélkül.

Alighogy megszülettél, életveszélybe kerültél - mondták ezeket a szavakat az orvosok. Vérre volt szükséged, más fajtára, mint amit én adtam neked. Hogy szerettem volna megmenteni én az életed! Megfogadtam, hogy amint tehetem, véradó leszek. Ez a legkevesebb...

3-4 éves voltál, amikor hármasban, boldog családként sütkéreztünk a szeretetben. Jó ideje voltunk már a játszótéren, amikor megszólalt bennem az óra, hogy ideje menni, mert "enned kell". Te nem akartál jönni, mi pedig megfordultunk: jó, akkor megyünk nélküled. Mire visszanéztünk, eltűntél. Nem maradt más, mint a kétségbeesés. Valahol mégis éreztem, hogy "nagy baj" nem lehet....

Felnőttél, és már egyetemista voltál, amikor megszólalt a telefon: Anya, elütött egy autó... Elrepült a táskád, elrepült a cipőd (!), de bajod nem esett.

Majd pár éve elutaztál hosszabb időre, hogy fejlődj, tanulj, világot láss - és én tudtam, hogy ez áldás, nekem van erre szükségem, hogy elengedhesselek. Te tetted lehetővé, hogy ezek alatt a hónapok alatt békében tudjak lenni önmagammal, és ráébredjek: mindenért hálát kell adnom, bármi történik az életemben.

És most? Már tudom, hogy mi az anyaság. Tudom, hogy mi a feltétel nélküli szeretet.

Életveszély, mint olyan, nem létezik: csak tanítás - és választható az élet.

A véradást nem felejtettem el, amíg csak lehet - megyek. Csodás és felemelő érzés.

Amikor elvesztél a játszótéren, pár perc sem telt bele, és valaki kézen fogva, a semmiből visszavezetett, és eltűnt. Ma már tudom, hogy Isten fogta a kezedet.

Amikor elgázolt egy autó, világossá vált számomra, az esemény maga nem is érdekes: lélek vagy, szépséges lélek, a test nem sérül, mert annyira tiszta a lelked. Onnan tudtam, hogy békével fogadtam mindent. A legmélyebb, legcsendesebb békével.

Hazaértél. Hálás vagyok a távollétedért, mert végleg felnőhettem magamhoz. Megtaláltam a békémet, megtaláltam a küldetésemet. Most jöttem rá, hogy Isten végig fogta a kezemet. Nagyon szeretlek. Megtanítottál rá, hogy mindannyian egyformán szerethetők vagyunk. Feltétel nélkül.

Köszönöm neked, köszönöm a Ho'oponopononak, mert - azt hiszem - megmentette az Életem. 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja