SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Isten végig fogta a kezem...

Móra Klára [cikkei] - 2018-08-07
A gyermekeink azért választanak minket, hogy tanítsanak. Keresgélnek, keresgélnek, mígnem megtalálják a csillagok között a számukra legfényesebben ragyogót. És elindulnak, felénk...
Isten végig fogta a kezem...

Lányomnak, akinek örökké hálás vagyok a létezéséért

Mindig is azt éreztem, hogy az anyaság a főszereplő az életemben. Így választottam ki a saját családom, és Te így választhattál engem.

Meg kellett tapasztalnom, hogy milyen is az anyaság, hogy milyen a feltétel nélküli szeretet, ragaszkodás, elvárás és ellentételezés nélkül.

Alighogy megszülettél, életveszélybe kerültél - mondták ezeket a szavakat az orvosok. Vérre volt szükséged, más fajtára, mint amit én adtam neked. Hogy szerettem volna megmenteni én az életed! Megfogadtam, hogy amint tehetem, véradó leszek. Ez a legkevesebb...

3-4 éves voltál, amikor hármasban, boldog családként sütkéreztünk a szeretetben. Jó ideje voltunk már a játszótéren, amikor megszólalt bennem az óra, hogy ideje menni, mert "enned kell". Te nem akartál jönni, mi pedig megfordultunk: jó, akkor megyünk nélküled. Mire visszanéztünk, eltűntél. Nem maradt más, mint a kétségbeesés. Valahol mégis éreztem, hogy "nagy baj" nem lehet....

Felnőttél, és már egyetemista voltál, amikor megszólalt a telefon: Anya, elütött egy autó... Elrepült a táskád, elrepült a cipőd (!), de bajod nem esett.

Majd pár éve elutaztál hosszabb időre, hogy fejlődj, tanulj, világot láss - és én tudtam, hogy ez áldás, nekem van erre szükségem, hogy elengedhesselek. Te tetted lehetővé, hogy ezek alatt a hónapok alatt békében tudjak lenni önmagammal, és ráébredjek: mindenért hálát kell adnom, bármi történik az életemben.

És most? Már tudom, hogy mi az anyaság. Tudom, hogy mi a feltétel nélküli szeretet.

Életveszély, mint olyan, nem létezik: csak tanítás - és választható az élet.

A véradást nem felejtettem el, amíg csak lehet - megyek. Csodás és felemelő érzés.

Amikor elvesztél a játszótéren, pár perc sem telt bele, és valaki kézen fogva, a semmiből visszavezetett, és eltűnt. Ma már tudom, hogy Isten fogta a kezedet.

Amikor elgázolt egy autó, világossá vált számomra, az esemény maga nem is érdekes: lélek vagy, szépséges lélek, a test nem sérül, mert annyira tiszta a lelked. Onnan tudtam, hogy békével fogadtam mindent. A legmélyebb, legcsendesebb békével.

Hazaértél. Hálás vagyok a távollétedért, mert végleg felnőhettem magamhoz. Megtaláltam a békémet, megtaláltam a küldetésemet. Most jöttem rá, hogy Isten végig fogta a kezemet. Nagyon szeretlek. Megtanítottál rá, hogy mindannyian egyformán szerethetők vagyunk. Feltétel nélkül.

Köszönöm neked, köszönöm a Ho'oponopononak, mert - azt hiszem - megmentette az Életem. 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
A szerkesztő ajánlja