SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Sok évig titkoltam - Jennifer Aniston először vallott termékenységi problémájáról

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-11-11
A világsztár őszintén beszélt arról, hogy mennyire szeretett volna kisbabát, de sajnos minden próbálkozása sikertelen volt.
Sok évig titkoltam - Jennifer Aniston először vallott termékenységi problémájáról

El kellett fogadnia, hogy nem lehet vér szerinti gyereke

Jennifer Anistonról már nagyon sokszor írták azt, hogy várandós, olyan pletyka is előfordult, hogy ikrekkel terhes, vagy hogy örökbefogadott egy kisbabát. Egyik hírnek sem volt azonban valóságalapja. 

A gyönyörű színésznőt azzal is megvádolták, hogy a családalapítás elé helyezte karrierjét, és emiatt tűnnek el mellőle a férfiak. Ő ezt cáfolta, és akkor csak annyit mondott, hogy az embereknek fogalmuk sincs, hogy mi zajlik a háttérben. 

Kiderült, hogy nyomós oka volt arra, hogy miért nincs gyereke. Most végre megtörte a csendet és hosszú idő után először beszélt a termékenységi problémáiról az Allure-nak.
 


 

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy bizony nagyon is szeretett volna édesanya lenni, szeretett volna teherbe esni. Mint mondta, ennek érdekében fizikailag és lelkileg is próbált mindent megtenni. Évekkel ezelőtt belevágott a mesterséges megtermékenyítésbe, rengeteg praktikát kipróbált, még különböző kínai teákat is ivott, de semmi sem vezette őt sikerre. 

"Próbáltam teherbe esni. Nagy kihívás volt ez számomra. Mindent elkövettem azért, hogy teherbe essek. Nagyon nehéz volt."
 

Bánja, hogy fiatalon nem fagyasztatta le a petesejtjeit

Hozzátette, hogy megbánta, amiért fiatalon nem fagyasztatta le a petesejtjeit, mert be kell látnia, hogy neki már nem lehet vér szerinti gyermeke. Most azonban meg is könnyebbült, hiszen tudja, hogy mindent megtett, és már nincs ott a "talán" érzés benne. 

"Bárcsak mondta volna nekem valaki akkor, hogy fagyasszam le a petesejtjeimet! Erre akkor nem gondoltam. És itt vagyok most. Ez a hajó sajnos már elúszott."
 


 

Azt is elárulta, mennyire zavarja az, hogy az emberek azt mondják róla, hogy Brad Pitt biztos azért hagyta el, mert karrierista volt. Szerinte erről szó sincs, ahogy a Justin Theroux-szal kapcsolatos híresztelések is hazugságok. 

Mostanra már ki tudja zárni ezeket a rosszindulatú pletykákat, és megtanulta egyszerűen csak élvezni az életet. Elárulta, hogy egyszer talán könyvet is fog írni a termékenységi problémáiról. 

"Évekig titkoltam, hogy mi van velem. Vigyázok ezekere a részletekre, mert az életem így is nyitott könyv, és csak kevés dolgot tudok megtartani magamnak. Ezt meg szerettem volna tartani. Aztán rájöttem, hogy a világ olyan narratívákat készít, amelyek nem is igazak. Ennyi erővel el is mondhatnám az igazat. Ez vagyok én. Már nincs mit titkolnom" - mondta Jennifer Aniston. 

 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja