SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezért kellene rendszeresen randiznod - akkor is, ha elfoglalt szülő vagy

- 2017-11-22
Randi elfoglalt szülők számára? Sokan el sem tudják képzelni, hogy párjukkal randizzanak, ha a család élete állandóan be van táblázva, és rengeteg teendő kapcsolódik a gyerekek köré is.
Ezért kellene rendszeresen randiznod - akkor is, ha elfoglalt szülő vagy

A University of Virginia által útjára indított projekt, a „The Date Night Opportunity” azt igazolja, hogy a szülők rendszeres kettesben töltött ideje elengedhetetlenül fontos a párkapcsolat – és ilyesformán a gyerekek – szempontjából is. Azok a szülők, akik legalább heti egyszer kisajtolnak maguknak egy kis kettesben töltött időt, sokkal jobban érzik magukat a párkapcsolatukban, és jóval kisebb eséllyel válnak el, mint azok, akik erre saját állításuk szerint képtelenek időt szakítani.


A leginkább kedvező hatások közé tartozik
 

  • a kötődés magasabb foka egymás és a család iránt,
  • a kiegyensúlyozottabb kommunikáció a felek között,
  • valamint a kielégítőbb, teljesebb szexuális élet.

A szakemberek szerint az sem mindegy, mivel telik az együtt töltött idő. Azok, akik a legjobban érzik magukat a kapcsolatban, nem csak egyszerűen moziba mennek, vagy együtt vacsoráznak – új és izgalmas tevékenységeket fedeznek fel közösen, ahol a stresszt lerakhatják és feltöltődhetnek. Ez akár olyan egyszerű dolog is lehet, mint a kártyázás, de a kirándulás, utazás, tánc is sokat segít.

Forrás: http://mipszi.hu
Fotó: freestocks-photos / pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja