SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elkésett a saját esküvőjéről a háromgyerekes anya, a vőlegénye emiatt hagyta el

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-06-22
Szerencsétlenségek sorozata történt a nővel azon a napon, valahogy minden összeesküdött ellene - és a sok akadályozó tényező odáig vezetett, hogy végül nem ért oda időben a templomba. Leendő férje lefújta az egész esküvőt.
Elkésett a saját esküvőjéről a háromgyerekes anya, a vőlegénye emiatt hagyta el

Nem volt rajta smink és a ruhája még mindig a csomagtartóban hevert, miközben a kislánya ruhája otthon maradt

Nichola Tuohy egy háromgyerekes anya, akinek története az egész internetet bejárta. A nőnek ugyanis tragédiába torkollott az esküvője. 

Az esküvő előtti időszak még tökéletes volt, ám amikor eljött a nagy nap, akkor minden rosszul alakult. 

Először is, a sminkje egyáltalán nem tetszett neki, amit a sminkese készített, ezért hazament és lemosta. Ekkor már csak 90 perce maradt a templomi szertartásig. 

Amikor hazaért, az a váratlan helyzet fogadta, hogy a gyermekei még mindig otthon voltak a nagyszülőkkel. A szülei ugyanis nem tartották helyesnek az esküvőt, így azt mondták, nem is fognak részt venni rajta. 

Ezen kiborult a menyasszony, ám gyorsan összeszedte magát és beültette a gyerekeit az autóba. Amikor megérkeztek a szállodába, kiderült, hogy a kislánya ruháját otthon felejtették. Ekkor a nő már teljesen összeomlott és sírva fakadt. 

Hiszen nem volt rajta smink, a ruhája még mindig a csomagtartóban hevert, miközben a kislánya ruhája otthon maradt.

Végül elindult a gyerekekkel a templomba, ahonnan azonban elkésett.
 

A tönkrement esküvő a kapcsolatuk végéhez vezetett 

A vőlegénye nagyon dühös volt, és a nő hiába kért bocsánatot, és próbálta meggyőzni leendő férjét, hogy folytassák az esküvőt, hajthatatlan volt.
 


 

A pár ezután megpróbálta folytatni a kapcsolatot, de a tönkrement esküvő rányomta a bélyegét a mindennapjaikra, így végül elváltak útjaik. 

Bár lehet, hogy ez a kapcsolat az esküvőtől függetlenül is végetért volna, fontos, hogy a nagy napra alaposan felkészüljünk - de ne is essünk pánikba, ha valami nem úgy alakul, ahogy elterveztük. Hiszen egy egészséges kapcsolatban a szerelem bármilyen akadályt képes legyőzni. 

Indexkép: Scott Webb képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja