SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bélbarát terápia - nem csak candidásoknak

Kókai Kata [cikkei] - 2006-09-20
A bőrön megjelenő kiütésektől a puffadáson át egészen az emésztési problémákig tünetek széles palettája jelezheti, ha a bélflóra nem működik megfelelően.
Bélbarát terápia - nem csak candidásoknak

Az emésztés, mint szervezetünk egyik legfontosabb folyamata kiemelkedő szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében, a káros anyagok eltávolításában. A káros környezeti hatásoknak, a nem megfelelő táplálkozásnak, s a mozgáshiánynak köszönhetően azonban az egészséges bélflóra könnyen tönkremegy, ezzel teret adva különböző problémák kialakulásának.

A bőrön megjelenő kiütésektől a puffadáson át egészen az emésztési problémákig tünetek széles palettája jelezheti, ha a bélflóra nem működik megfelelően. Ráadásul ennek kipusztulásával olyan betegségek alakulhatnak ki, melyek más, nélkülözhetetlen szervi folyamatokra, s az immunrendszerre is hatással lehetnek. Az egyik legismertebb betegség a Candida, mely napjainkban sokakat érint.

Az emésztés fontossága

Az emésztés nélkülözhetetlen a szervezet egyensúlyának fenntartásához, megváltozott táplálkozásunk azonban nehezíti ezt a folyamatot. Számtalan olyan adalékanyagot (tartósítószert, színezéket) tartalmaznak ételeink, mely a szervezet számára idegen, nélkülözhető anyag. A szintetikus anyagok nehezebben emésztődnek, hasonlóan a nehéz ételekhez. A túlzásba vitt húsfogyasztás is hasonló hatással lehet az emésztésre.

A mozgáshiány, az egész napos irodai munka, a dohányzás, és még számtalan más tényező károsíthatja a bélflórát, lassíthatja, vagy megzavarhatja a természetes emésztési ciklust. A hosszabb időn át folytatott helytelen életmód komoly következményekkel járhat, melynek kiküszöbölésére sokszor már nem elegendő a megfelelő életvitel. A vastagbélben lerakódott salakanyag csupán méregtelenítéssel távolítható el a szervezetből, s erre a célra legalkalmasabbnak a colon-hydroterápia bizonyult.

Mikor segíthet a terápia?

Fejfájás, migrén esetén
Colitisben szenvedő betegeknél
Emésztési problémák esetén
Bőrkiütéseknél
Felfúvódások esetén

A terápia lényege

A terápia az emésztőrendszer működésének helyreállítását célozza meg, mely nem csak az emésztési folyamatokat javítja, de az ennek következtében kialakult bőrproblémákat, rossz leheletet is megszűnteti. Az eljárás során szűrt, tisztított vizet vezetnek a bélrendszerbe. Az állandó töltő-szívó hatásnak köszönhetően még az erősen lerakódott salakanyag is eltávozik a szervezetből.

A colon-hydroterápia eltér a hagyományos vékonybél tisztító módszerektől, hiszen a vastagbelet is tisztítja. Az eljárás steril, higiénikus környezetben zajlik, az esztétikai érzéket nem zavarja meg, ráadásul sokkal fejlettebb a hagyományos módszereknél. A terápia mellékhatásoktól mentes, erősíti az immunrendszert, s orvosolja az összes, emésztési zavarból eredő problémát. Kiegészítésként diéta és szauna használat javallott, a méregtelenítő hatás fokozására.

A colon-hydroterápia jótékony hatásai

Eltávolítja a belekben lerakódott salakanyagot
Javul a bőrszövet minősége
Megszűnnek az aknék
A narancsbőr enyhülhet, vagy teljesen elmúlhat
Súlynövekedés- vagy csökkenés állhat be (attól függően, hogy túlsúly, vagy alultápláltság volt a probléma)
Megszűnik a rossz lehelet
Az emésztés javul

Az Amerikából eredő módszert ma már világszerte sikerrel alkalmazzák. Az emésztőrendszer méregtelenítése és megtisztítása javítja az immunrendszer működését, s nem csak egészségesebb testet, de szebb megjelenést is biztosít.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja