A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Belső és külső egyensúlyod gyakorlati eléréséhez

Enczmann Éva - 2020-01-03
 [X]

Szeretnéd test, lélek, szellem részeidet egységbe hozni magadon belül és kívül egyaránt és ennek következményeit megtapasztalni? Egy harmonikusabb életet élni, ezáltal jobban áramolni és teremteni a hétköznapokban?
Belső és külső egyensúlyod gyakorlati eléréséhez

Létünk fenntartásához folyamatosan energiákat használunk.

A lakás, melyben élünk mindig támogat bennünket abban, amit éppen meg kell éljünk adott életszakaszban. Legyen akár „jónak” vagy „rossznak” minősíthető életesemény, megtapasztalás. A lakás energetikája ezt maximálisan visszatükrözi egy Feng Shui felmérés során, amikor is időben és térben felmérhető a lakás helyzetének és energetikájánák ránk kifejtett hatása.

A Feng Shui alkalmazása hozzájárul, hogy kialakítsuk előnyösebben létterünket és létünket. Lehetőséget ad a jó energiák erősítésére és a negatív energiák gyengítésére. Úgy, ahogy az embernek van horoszkópja, a lakásnak is van egy építési idő által meghatározott horoszkópja, energetikája.

Nem elég azonban csak a külső térrel foglalkozni akkor, ha szeretnénk belső harmóniánkat magasabb szintekre emelni. Külső-belső egyensúly lenne az ideális állapot. Tudjuk, hogy ezt igen nehéz folyamatosan fenntartani.

Léteznek olyan szimbólumok és eszközök, melyek támogatják az adott személy, tulajdonság és képesség változását, emelkedését, valamint szellemi, érzelmi stabil belső állapotának kialakítását. Ezek olyan támogató szimbólumok, melyek folyamatos használatával képesek lehetünk megerősödni, személyiségünket és helyzetekre való reagálásainkat fejleszteni.

A Transpersonal fejlesztő eszközök ezekkel a szimbólumokkal vannak ellátva, több formában is elérhetőek, alkalmazhatóak. Az emberi kombó test, lélek szellem állapotainkat tudjuk ezekkel harmonizálni, és ezáltal egyensúlyba hozni magunkat és környezetünket.

Akkor tud változni életünk és belső egyensúlyunk pozitív irányba, ha felismerjük azokat a negatív tartományban működtetett tulajdonságok és viselkedési minták összességét, melyek javításra szorulnak.

A Transpersonal fejlesztő és energetikát rendező eszközökkel képessé válunk arra, hogy kimozdítsuk magunkat ismétlődő, nem kívánatos események, és hangulati érzéseink zsákutcájából. Működésük EEG és Biofeedback biorezonanciás gépekkel mérhető és visszaigazolt.

A lakásban és magunkon is alkalmazott fejlesztő eszközök használata révén közvetett módon, családtagjaink számára is pozitív hangulati változásokat gerjeszthetünk.

Indítsd el te is a pozitív dominó hatást magadban és környezetedben, amivel szellemi- érzelmi-testi vitalitás növekedést érhetsz el.

A http://transpersonal.hu/fejleszto-eszkozok oldalon bővebben olvashatsz ezekről.

Vagy ha szóban szeretnél bővebb információt, hívj fel a 30 393 7624 telefonszámon.

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-20/571-68-26
E-mail: info@fengshui-harmonia.hu
Honlap: http://www.fengshui-harmonia.hu
http://transpersonal.hu
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja