A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Keszthelyi Vivien: már nincs szükségem sofőrre! - Csecsemőket védő kampányt indított az UNICEF Bajnoka

Családinet [cikkei] - 2018-12-17
Tizennyolcadik születésnapján indította el csecsemők életét védő kampányát Keszthelyi Vivien, az UNICEF Bajnoka. A háromszoros túraautó-bajnok #aleendőbajnokokért nevű kezdeményezése az újszülöttkori halálozások magas számára hívja fel a figyelmet és 500 ezer forintot kíván összegyűjteni, amely 12500 gyermekbénulás elleni védőoltásra elegendő.

Keszthelyi Vivien: már nincs szükségem sofőrre! - Csecsemőket védő kampányt indított az UNICEF Bajnoka

Napi mintegy 7000 csecsemő hal meg a világon. Ezeknek a kisbabáknak a több mint 80 százalékát megfelelő védőoltás és egészségügyi ellátás segítségével megmenthetnénk. A földkerekségen élő öt évesnél fiatalabb gyerekek ötödéhez nem jut el az életmentő vakcina.

Ezen szeretnék a magam eszközeivel változtatni és kérem mindazok segítségét, akik felelősséget éreznek a gyerekek iránt” – mondta Keszthelyi Vivien. A fiatal sportoló az UNICEF Magyarország Bajnokaként segíti a szervezet hazai és nemzetközi munkáját. Jelmondata, hogy minden gyermek megérdemli, hogy felnőjön és bajnok legyen. „Ki tudja, talán pont egy megmentett gyermek lesz később az a bajnok, aki a következő életmentő oltóanyagot feltalálja” – tette hozzá Keszthelyi Vivien.   

Keszthelyi Vivien

Az autóversenyző a teistehetsz.unicef.hu oldalon indította el a kampányát, amelyet bárki támogathat, vagy akár saját gyűjtést is indíthat, jótékonysági vacsorákat szervezhet, ahol a vendégek egy üveg bor, vagy virág árával járulnak hozzá az UNICEF legelesettebb gyermekeket segítő munkájához.  

Keszthelyi Vivien Unicef bajnok

A kampányt pont a nagykorúvá válásának napján indította el. „Megszoktam már, hogy sokat utazom egyedül, gyorsan fel kellett nőnöm, hogy elérhessem a céljaimat. Zsúfolt volt a születésnapom is, több megbeszélést tartottunk, majd Spanyolországba repültem, de este azért sikerült eltölteni egy vacsorát néhány számomra fontos emberrel. A legnagyobb változást az jelenti az életemben, hogy mostantól bérelhetek autót, így nem lesz szükségem sofőrre, ha ki akarok jutni a versenypályára” – mondta nevetve Keszthelyi Vivien.

Keszthelyi Vivien túra autó bajnok

A többszörös túraautó-bajnok neve nemrégiben felkerült a W Series szűkített listájára, vagyis elképzelhető, hogy jövőre lehetőséget kap a bemutatkozásra a tehetséges női versenyzők számára fenntartott nívós Forma-3-as sorozatban. „Egész eddigi pályafutásom során túraautókkal versenyeztem, nagyon várom, hogy kipróbálhassam a formaautót, januárban az első teszten kiderül, hogy mennyire illünk egymáshoz” – mondta a hazai autósport egyik legnagyobb reménysége.

Keszthelyi Vivien kampányához itt lehet csatlakozni!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja