SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

2 könyves kaland az őszi szünetre - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2020-10-22
 [X]

Ahogy a naptárra nézünk, egyszerűen hihetetlennek tűnik, hogy már itt is van az első szünet: az őszi. A diákok már vidáman visszaszámolnak, a szülők pedig törik a fejüket, mivel lehet majd lekötni az ifjúságot.
Az időjárás-előrejelzés sem kecsegtet sok jóval. Számos esős nap áll előttünk, amiket a négy fal között szép kihívás megtölteni kalandokkal. De nem lehetetlen!
Nyissatok ajtót a fantázia világára, és vegyetek részt az állatok forradalmában, vagy próbáljatok szerencsét Andrissal a legyőzhetetlen homokkatonák elleni küzdelemben.
2 könyves kaland az őszi szünetre - Nyereményjáték!

 

Dodó – avagy pörkölt leszünk, vagy szabadok?

Adott egy kissé kétballábas főszereplő, két roppant idegesítő barát, egy paradicsomi sziget, egy összeesküvés, egy főgonosz és egy igazi, hamisítatlan forradalom.  

Keverjünk hozzá olyan izgalmas dolgokat még, mint a 3D nyomtatás, majdnem holdra szállás és tehénfoci.

Dodó 3D

Öntsük nyakon az egészet hősiességgel, önfeláldozással és furfanggal! Voilá, kész is egy olyan tartalmas, mégis szórakoztató történet, melyből már a 8 éven felüli olvasó is érezni fogja: a szabadság, egyenlőség, testvériség nem csak azt jelenti, hogy szabadon majszolhatunk croissant-t az Eiffel-torony árnyékában.   

Vár az Elmeházi-sziget és sok állat barát rátok!

A Dodó könyv ajánlója:

Így készül egy dodó 3D nyomtatóval:

 


Andris és a Fehér Démon

Értjük. Szülőként a címben szereplő Fehér Démon nem tűnik valami biztatónak, de aggodalomra semmi ok! Bartos Felicián maga is édesapa, aki nem egy véres-beles rémségekben és szörnyekben gazdag regénnyel akarta még tovább emelni a kamaszok amúgy sem alacsony ingerküszöbét. 

9 éven felülieknek szóló könyve sokkal inkább lehetőséget teremt az olvasónak, hogy a szereplő bőrébe bújva szembenézzen olyan hétköznapi helyzetekkel, mint egy kis tesó néha roppant idegesítő jelenléte a családban. Vagy egy sokat dolgozó édesapa hiánya. 

A mai kamaszok bár látványosan tüntetnek a szüleik jelenléte ellen, mégis belül éheznek a figyelemre. Miközben önmagukat keresik a kamaszkor ijesztően mindent felforgató éveiben, vágynak arra, hogy olyan felnőttekre támaszkodjanak, akik megértik, értékelik őket, bíznak bennük, és mindig ott vannak, ha baj van. Csak persze ezt nemigen tudják megfogalmazni. Vagy ha meg is fogalmazzák, nemigen fogják elárulni nekünk. 

Andris és a Fehér Démon

Az Andris és a Fehér Démon című regény egyfelől egy kalandtörténet, ahol a 13 éves főhős egy párhuzamos világba jutva kell hősként megállja a helyét. Másfelől egy olyan beszélgetésindító, bátorító barát, aki válaszokat ad, utat mutat, támaszt nyújt a kiskamaszélet útvesztőjében. 

Egy ajtó egy olyan világba, ahova kilépve könnyebb megküzdeni a kamaszkor néha angyali jelmezbe öltözött démonaival.

A szerző olvas - Andris és a Fehér Démon, csatajelenet:

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre október 29. éjfélig, és nyerd meg a bemutatott 2 kiadvány egyikét a Móra Kiadó felajánlásában.

Sorsolás: 2020. október 30.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja