A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kirúgták az iskolából a tanárukat bántalmazó diákokat - kiderült, miért támadtak a pedagógusra

Kercsó Dorottya - 2019-10-09
Miután a neten elterjedt egy videó, amelyben egy csapat kilencedikes tanuló a tanárukat szidalmazza és lökdösi, az érintett középiskola eltanácsolt három diákot. A fiatalok közben azt is elmondták, miért heccelték a pedagógust.
Kirúgták az iskolából a tanárukat bántalmazó diákokat - kiderült, miért támadtak a pedagógusra

Futótűzként terjedt el a napokban egy felvétel, amelyen az látható, hogy néhány középiskolás fiú óra alatt trágárul szidalmazza, leköpi és a falhoz löki a tanárát. Az iskola hírzárlatot rendelt el, annyit azonban a Blikk megtudott, hogy három fiatalt állítottak elő a rendőrök, akik jelenleg a Gyorskocsi utcai fogdában várják a döntést, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek, vagy szabadlábon védekezhetnek-e. A tanulókat azonnal el is tanácsolták az intézményből.

A lapnak nyilatkozott a felvételt készítő gyerek is. Mint elmondta, a tanár idén érkezett az iskolába, és hegesztéselméletet tanított. A tanulók tudomására jutott, hogy az előző munkahelyéről azért bocsátották el, mert megpofozott egy diákot, ezért úgy döntöttek: addig hergelik, amíg valamelyiküket meg nem üti, és így ők is kirúgathatják. A videót is azért készítette, hogy legyen bizonyíték a kezükben.

Azon a bizonyos órán egyikük papírgalacsinnal dobta meg a férfit, aki ezért tévedésből másnak adott intőt. Ezután kezdődött a felvételen is látható, dulakodásig fajuló szóváltás. A tanulók is meglepődtek, mennyire türelmes volt velük mindvégig a pedagógus.

A felvételt készítő fiú édesanyja szerint a fiúnak eszébe sem jutott, milyen nagy bajt csinál, és amint lehetősége lesz rá, szeretne bocsánatot kérni a tanártól.

A tanulóknak valószínűleg közfeladatot ellátó személy elleni csoportos erőszakért kell felelniük a bíróságon.
 


Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja