A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az elektromos autóját ajánlja fel Zente gyógyulásáért egy beteg kisfiú

Kercsó Dorottya - 2019-09-24
A 9 éves Erdélyi Rolika nem egy életmentő műtéten van már túl, és most úgy döntött, ő is szeretne segíteni az izomsorvadásban szenvedő kisfiún.
Az elektromos autóját ajánlja fel Zente gyógyulásáért egy beteg kisfiú

„Erdélyi Rolika vagyok, szeretném elárverezni az audi q7-es távirányítós elektromos autómat Zente gyógykezelésére. 2 éve kaptam felajánlásként egy aranyos nénitől, de most már nagyfiú vagyok és kinőttem” – olvasható egy kilencéves kisfiú Facebook-posztjában.

Roli születése óta küzd agyi cisztákkal, 2013 novemberében pedig myelodysplasia szindrómát diagnosztizáltak nála. Túl van két koponyafeltáráson, két sérvműtéten és egy idegen donoros csontvelő-transzplantáción. Egy 2015-ös lábműtétnek köszönhetően tud magától állni, és már a járókeretet is elhagyta, jelenleg két bottal közlekedik. Terápiára jár, a körülményekhez képest jó egészségnek örvend.

„Én is legyőztem pár halálos betegséget, és az emberek jóságának köszönhetően állok most a lábamon. Hiszek az emberi jóság erejében!” – írja a kisfiú.

Roli édesanyja, Erdélyiné Szabó Andrea az RTL Híradónak elmondta: ők is sok önzetlen ember felajánlásának és segítségének köszönhetik, hogy eljutottak idáig. „Én mindig csak a másik oldalon álltam, aki mindig kapott, és most nagyon jó érzés, hogy adhatok én is valamit.”

A licit 50 ezer Ft-ról indult, szeptember 24-én reggel 1 millió 525 ezer Ft-nál tartott. A nyertes, aki a legtöbbet adja az autóért, a Zente számára létrehozott alapítvány számlájára fogja utalni a pénzt.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: facebook

 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja