A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kétéves kislányt cigiztetett erőszakkal - már házi őrizetben van (VIDEÓ)

Családinet - 2017-05-30
Egy magát internetes celebnek nevező férfi több, általa szórakoztatónak vélt felvétellel szerzett már nevet magának a videómegosztó portálokon. A legutóbbi azonban, ahol egy karon ülő kislányt kényszerít dohányzásra, mindenkinél kiverte a biztosítékot.
Kétéves kislányt cigiztetett erőszakkal - már házi őrizetben van (VIDEÓ)

A magát csak Brendonnak nevező férfi meglehetősen hosszú videót töltött fel egy közösségi portálra, melynek egy pontján felveszi a kislányt – mint utóbb kiderült, testvére alig kétéves kislányát, Larát - és a vonakodó csöppség szájába tuszkolja az égő cigarettáját.

A láthatóan szenvedő kislányra még rá is kiabál, azt követeli, hogy tüdőzze le a cigarettát, majd mikor az nem teljesíti, amit a férfi vár tőle, elzavarja.

„Erre tanítottalak?? Na takarodjál!” – vehető ki tisztán az egyébként uralkodó hangerejű éneklésen keresztül.

A felvétel nagyon hamar bejárta az internetet, miután egy édesanya felfigyelt rá. Amikor felfedezését közzétette, Brendon „művész úr” megfenyegette a hölgyet, majd később hangnemet váltva pénzt is ajánlott neki, ha törli a posztot Facebook-oldaláról. Az édesanya ezt megtagadta, így hamar kitörhetett az ismeretlenségből a videós celeb. Több hírportál dolgozói próbálták megtalálni - a férfi mellesleg több kétes ügyben is érintett, egy késelést is beleértve –, ám a rendőrök gyorsabbak voltak: előzetesben van, így jelenleg otthonában tölti házi őrizetét. Kiskorú veszélyeztetése 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, a „szórakoztató jelleg” az internetes közzététellel súlyosbító körülmény.

Testvére egyébként kiállt mellette, egyöntetűen azt vallják, hogy Brendon nagyon szereti a kis Larát, és soha nem ártana neki, csak tréfából mímelte a gyerek dohányoztatását, noha a "vicc" nem a legjobban sült el. 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja