A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Büszke óvónők és boldog ovisok: néhány pillanat a Kreatív Óvónők című pályázat díjátvételéről

Németh Noémi - 2017-01-09
Nemrég megmutathatták kreativitásukat a magyar óvónők kreatív cikkíró pályázatunk keretein belül. A szülők és az olvasók elismerése mellett a legtehetségesebb óvó nénik értékes díjakat nyerhettek saját maguk és csoportjaik számára - lássunk most ebből néhány pillanatot.
Büszke óvónők és boldog ovisok: néhány pillanat a Kreatív Óvónők című pályázat díjátvételéről

Egy hónap alatt több, mint 200 írás érkezett be a Családinet cikkíró pályázatára novemberben, amikor is a legkreatívabb magyar óvónőket kerestük. Számtalan kedves, megható történetet ismerhettünk meg, melyek alapja a kreatív gyereknevelés volt.

A kreatív barkácsolás kategória keretein belül nagyszerű ötleteket láthattunk, amikből óvónők, olvasók és szülők egyaránt ötletet meríthetnek a jövőben, ha egy kis kézműveskedéssel szeretnék eltölteni az időt gyermekeikkel, csoportjaikkal.

Az óvónők lelkesedése, gyerekszeretete és nagyszerű ötleteik bebizonyították, hogy gyermekeink első közösségi nevelői valóban nem kapják meg azt az elismerést és tiszteletet, amit érdemelnének kitartó munkájukért.

A legjobb ötleteket közel két millió Ft összértékű díjesővel jutalmaztuk - ha tehettük volna, minden pályázó nyert volna valamit. Az elismerésből azonban talán azoknak is jutott, akik nem szerepeltek a díjazottak között: méghozzá maguktól a szülőktől, akik folyamatosan olvasták a cikkeket, és örömüket, hálájukat fejezték ki azért, hogy ilyen gondos pedagógusok terelgetik az ovis csoportokat, ahova gyermekeik járnak.

Nézzünk néhány fényképet a díjazottakról és a nyereményekről.

 

 

 

 

 

A díjazott óvónőktől továbbra is várjuk a fotókat a nyereményekről és az ovis csoportokról az ovonokversenye@csaladinet.hu e-mail címre - ha szeretnéd, hogy a te képed is megjelenjen a cikkben, küldd el nekünk!

A legtöbb díjat nyert óvónővel egy interjú is készült: Díjeső volt a hatvani Gesztenyéskert Óvodában - helyszíni beszámoló a CsaládiNet pályázatáról 

A Szemlőhegy utcai Óvoda nyerteseinek díjátvételéről is kaptunk képes élménybeszámolót: Tincses élmények a nyertes ovisoknak

Minden résztvevőnek, pályázónak köszönjük az együttműködést - figyeljétek a Családinetet, hamarosan indul a következő pályázat! Ezúttal a pedagógusok kreativitására leszünk kíváncsiak.

Így zajlott az óvónők pályázata:

Keressük a Legkreatívabb Óvónőt!

Pályázati cikkek és részletes nyereménylista az Óvónők Kreatív Versenyéhez

Figyeljétek a CsaládiNetet és a Facebook-oldalunkat, mert napokon belül kezdetét veszi a következő pályázat!

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja