SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ékszerbe zárt értékek: Forradalmi koncepcióval rendelkező kollekciót mutatott be a PANDORA

Családinet [cikkei] - 2014-02-21
 [X]

A zártkörű sajtótájékoztatón bemutatott PANDORA ESSENCE Collection a nők számára legfontosabb értékeket fejezi ki a márkára jellemző letisztult és nőies stílusban.
Ékszerbe zárt értékek: Forradalmi koncepcióval rendelkező kollekciót mutatott be a PANDORA

Mi motiválja a nőket? Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a hullámok, mi az az örökség, amit szeretnének átadni önmagukból? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a PANDORA tervezői, amikor megalkották az egy karcsú ezüst karkötőből és a hozzá tartozó, szimbolikus jelentéssel felruházott charmsorozatból álló ESSENCE kollekciót. A kézzel megmunkált nemesfémből és gyógyhatásúnak tulajdonított ásványokból készült charmok mindegyike egy-egy személyes értéket közvetít.
 


„Hozza felszínre az Önben rejlő világot”

A dán ékszermárka képviselői 7500 Pandora Club-tagtól kérdezték meg, hogy melyek a legfontosabb értékek az életükben, majd a válaszokból kialakított sorrend alapján választották ki azt a 24 értéket, melyeket a kollekció egyedi charmjai képviselnek.

Az egyedi charmok kialakításakor használt minőségi anyagokra (mint a cirkónia vagy a muránói üveg) nem csupán szépségük alapján esett a választás, hanem történelmi múltjuk és az általuk képviselt értékek figyelembevételével is. Az alapot adó sterling ezüst letisztult megjelenésének és visszatükröző tulajdonságának köszönhetően a szorosan kapcsolódik a spiritualitáshoz és a nőiességhez.

„A Pandoránál a nő áll a középpontban. A nő, aki egyedi, jár a maga útján, élményeket és emlékeket gyűjt, miközben a személyisége lassan kiteljesedik” ‒ nyilatkozta a rendezvényen Oliwia Trykowska, a Pandora kelet-közép-európai régióért felelős marketingmenedzsere. „Az új kollekcióval egy eszközt szeretnénk a kezükbe adni, melynek segítségével kifejezhetik azokat a legalapvetőbb értékeket, melyek személyes életútjuk során elkísérik őket.”

A Pandora logóval gravírozott biztonsági zárral ellátott Essence Collection karkötő letisztult és kifinomult dizájnnal rendelkezik. A charmok rögzítésére a vállalat egy egyedülálló, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technikát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy a charmokat a karkötőn bárhol elhelyezzük, ezáltal az ékszer még inkább személyre szabhatóvá válik.
 


A Pandora az ESSENCE kollekció megtestesítésére 8, a maga nemében különleges hölgyet kért fel nagykövetnek, akik életvitelükkel, értékrendjükkel másokat is arra ösztönöznek, hogy az általuk helyesnek vélt úton járjanak.

Kifinomult tavaszi ékszerek

A sajtóbemutató résztvevői a Pandora tavaszi kollekcióját is megismerhették, melynek fő motívumai az évszakra jellemző virágok, mint a százszorszép, valamint a törékeny pillangó. Ezek a szimbólumok cirkóniával díszített pavé ékszereken, áttört mintás charmokon, fülbevalókon, gyűrűkön és medálokon is visszaköszönnek. A kifinomult és nőies új darabok színvilága a tavasz könnyedségét adja vissza, az ékszereket a lágy pasztellszínek, valamint a lila és a rózsaszín árnyalatai jellemzik.

Az ESSENCE Collection és a tavaszi kollekció darabjai március közepétől vásárolhatók meg a PANDORA márkaüzletekben és a hivatalos viszonteladóknál.
 

A magas minőségű, kézzel díszített modern ékszereiről híres PANDORA ékszertervező és ékszerkészítő vállalat a megfizethető luxust képviseli. Az élet felejthetetlen pillanatait megörökítő romantikus és nőies ékszereivel a márka világszerte inspirálja a nőket arra, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz, és megmutassák saját, egyéni stílusukat. A PANDORA egyedi, aprólékosan kidolgozott ékszerei a tradicionális ötvösmunka és a modern technológia tökéletes egyensúlyát alkotják.www.pandora.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja