SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csillagjegyek az ágyban

Péterfy Gabriella [cikkei] - 2009-10-16
Hogy viselkednek az egyes csillagjegyek az ágyban?
Csillagjegyek az ágyban

Az itt felsorolt, néha kikarikírozott jellemzések általánosságban vonatkoznak az adott jegyre. Nagy mértékben átszíneződnek az aszcendens, és a többi égitest függvényében, ezért lehet az, hogy valakinek az adott jegyben van a Napja, és mégsem ismer magára. A Napon kívül még a többi égitest, és az aszcendens is szerepet játszik a karakterünkben. Olyan nincs, hogy valaki csak Kos, Bika, stb. - mind a 12 jegy bennünk van, szerepet játszik a személyiségünkben, csak különböző arányokban.

KOS: A Nap március 21-től április 20-ig van ebben a jegyben. A Kos egy tüzes, temperamentumos természet. Nagyon aktív, kezdeményező, fontos az akaratának érvényesítése. Néha túlzottan rámenős, akaratos, agresszív is lehet. Ezek a tulajdonságok a szerelmi életében is előtérbe kerülhetnek. Fontos neki a szex. Egy Kos jó szerető, bár az előjátékhoz nem biztos hogy elég türelme van, gyors „menetekre” lehet nála számítani. Kezdeményező típus a szerelemben, szexben is. A Kos férfi nagyon férfias férfi. A Kos nő is „férfias” természetű, nagyon rámenős, ha egy félénkebb, visszahúzódóbb férfivel találkozik, akkor bizony nő létére ő lesz a kezdeményező, egy kapcsolatban ő viseli a nadrágot.

BIKA: A Nap április 21-től május 20-ig van ebben a jegyben. A Bika egy nagyon kitartó, hűséges, türelmes ember, sokkal lassabb, nyugodtabb, megfontoltabb, mint a Kos. Nagyon szeret élni, élvezi az életet. Szeret jókat enni, inni, aludni, szeretkezni. A Bika nő nagyon nőies, nagyon erotikus. A Bika férfi nem kifejezetten egy izmos, kisportolt típus, mivel szeret jókat enni, inni, és nagyon kényelmes. A Bikának fontos a szex, de neki is fontos a kényelem. Ne legyen éhes, szomjas, fáradt, és akkor jó hosszú menetekre lehet számítani. Be kell készíteni az ágy mellé enni, inni valót, ha a „mérkőzések szünetében” elfogyasztja, akkor egész éjszaka bírni fogja.

IKREK: A Nap május 21-től június 21-ig van ebben a jegyben. Az Ikreknek hatalmas a mozgásigénye, információéhsége, szabadságvágya. Nem egy érzelmes, sokkal inkább egy intellektuális, „agyalós” típus. Nem éppen egy szerelmes, romantikus alkat. Nem túl fontos számára a szex, és nem tartozik a legjobb szeretők közé, nem tudja magát elengedni, nem tud kikapcsolni, állandóan jár az agya, és ez a szex, szerelem rovására megy. Mivel nagy az információéhsége, ez a szerelmi kapcsolataiban is megnyilvánul… Nem azért csapongó, nem azért nem elég hűséges, mert hatalmas a szexuális étvágyát nem tudja kielégíteni, hanem azért, mert ezen a téren is információkat, tapasztalatokat akar gyűjteni…

RÁK: A Nap június 22-től július 22-ig van ebben a jegyben. Ellentétben az intellektuális Ikrekkel a Rák egy nagyon romantikus, érzelmes, érzékeny, álmodozó típus. A Rák nő a legnőiesebb nő. A Rák férfi nem egy tipikus macsó, nem egy kemény férfi, alkatilag, és a természetében sem, inkább egy „nőies” típus, nagyon romantikus, lovagias hősszerelmes, gyengéd, empatikus, olyan, akire minden nő vágyik. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne. A Rák egy kedves, figyelmes, türelmes szerető, aki ad a „körítésre” is, a romantikus hangulatra. Gyertyafényes vacsora, 100 szál vörös rózsa, stb. Ő nem kapkodja el, nem 5 perces az előjáték, mint a Kosnál, türelmes, figyel a partnerére. Nem híve a futó kalandoknak, tartós kapcsolatok kialakítására törekszik, hűséges, és nehezen szakít, ha mégis arra kerül sor, nagyon nehéz neki az elengedés.

OROSZLÁN: A Nap július 23-tól augusztus 22-ig van ebben a jegyben. A Koshoz hasonlóan ő is egy tüzes, temperamentumos ember. Nagyon fontos neki, hogy elismerjék, dicsérjék, kifejezetten egy uralkodó típus, ahogy az oroszlán is az állatok királya, ez az állatövi jegy nem véletlenül kapta róla a nevét. Büszke és hiú. Hűséges, jó szerető, de a partnerének arra oda kell figyelnie, hogy állandóan körbeugrálja, kényeztesse, ajnározza, dicsérje. Fontos számára a szex, heves vérmérsékletű, komoly teljesítményekre képes az ágyban. Ha egy hasonló típusú partnerrel összekerül, akkor nagyon fontos egy jó, strapabíró ágy, mert ellenkező esetben esetleg szétesik alattuk, és nem árt, ha jó hangszigetelésűek a falak, mert különben a szomszédok sem fognak sokat aludni.

SZŰZ: A Nap augusztus 23-tól szeptember 22-ig van ebben a jegyben. A Szűz homlokegyenest más típus, mint az előző heves, életet élvező Oroszlán. Tele van aggodalommal, és az agyát ő sem tudja kikapcsolni, akárcsak az Ikrek. Állandóan jár az agya, de a gondolatai a szex kivételével minden más körül forognak. Nincs is rá ideje, mivel „munkamániás”, állandóan dolgozik valamit, nem tud pihenni, lazítani, a nap végére hulla fáradtan beesik az ágyba, és esze ágában nincs szeretkezni. Ő sem véletlenül kapta a szűz nevet… Ha a partnere nem forszírozná néha, akkor neki magától nagyon ritkán lenne rá igénye. Ha már nagy nehezen rászánja magát, akkor kiemelten fontos számára, hogy a partnere tökéletesen ápolt, kívánatos, gusztusos legyen. Ez nyilván mindenkinek fontos, de a Szűz szinte már kényszeresen tisztaságmániás, és sok mindent undorítónak, gusztustalannak tart (a szexben is…). Tehát, mint látszik, a Szűz nem kifejezetten a legjobb szeretők egyike.

MÉRLEG: A Nap szeptember 23-tól október 22-ig van ebben a jegyben. A Szűzzel ellentétben nála nagyon fontosak az érzelmek. A harmóniára, békére törekszik, kerüli a konfliktust, kompromisszum-kész. Ez jellemző a szerelemi kapcsolataira is. Nagyon odafigyel a társára, figyelmes, kedves, udvarias vele. A szexuális együttléteinek nagyon megadja a módját. Nem híve a gyors 5 perces meneteknek, mint a Kos. Romantikus gyertyafényes vacsora, kellemes, halk, lágy zene, tánc szorosan egymáshoz bújva, ez mind része, bevezetője az éjszakának. Nagyon kifinomult esztétikai érzéke van, szépen, ízlésesen berendezett, feldíszített hálószoba és ágy jellemző egy Mérleg otthonára. Hosszú előjátékra lehet nála számítani, rengeteg simogatással, érintéssel, csókkal, ez az, ami egy Mérleg számára nagyon fontos.

SKORPIÓ: A Nap október 23-tól november 21-ig van ebben a jegyben. Nagyon szélsőséges, végletes ember. Elég zárkózott, magának való, általában egy Skorpiónak nem sok jó tulajdonságát szoktak emlegetni (bár azért van neki az is), de amiben nagyon jó, amiben profi az a szex. Kicsit olyan, mint a viccbeli Móricka, mindenről az jut az eszébe… Állandóan a szexen jár az esze, de nem csak elméletben fontos neki, amilyen gyakran tudja, gyakorolja is. Jó szerető, nagy a szexuális étvágya, ezért fontos, hogy körülbelül hasonló „étvágyú” partnere legyen, mert különben szenvedni fog az önmegtartóztatás miatt. Szívós, kitartó típus, és ez a szexuális életére, a teljesítőképességére is vonatkozik.

NYILAS: A Nap november 22-től december 21-ig van ebben a jegyben. A Nyilas a Koshoz, és az Oroszlánhoz hasonlóan egy tüzes, temperamentumos típus. Nagyon fontos számára a szexualitás, ugyanúgy, mint a Kosnak, és az Oroszlánnak is. Szimbóluma egy nyilazó kentaur, aki ugye félig ember, félig ló, és az alsó része a ló…, ez sem véletlen, ahogy más jegyeknél sem véletlen az elnevezésük, szimbólumuk. Rengeteg energiája van, és hajlamos a szexben kiélni energiáit. Komoly teljesítményekre képes az ágyban, de hajlamos túlzásokba esni, és lehet, hogy a végén a sokadik menetet már mégse bírja, de könnyen lehet, hogy a partnere fog előbb kidőlni. Partnerével figyelmes, toleráns, elfogadó, kedves, udvarias.

BAK: A Nap december 22-től január 20-ig van ebben a jegyben. A Bak meglehetősen zárkózott, hűvös, rideg, számító, nem kifejezetten egy romantikus alkat, sokszor kifejezetten érzéketlennek tűnik. A legfontosabb számára a karrier, egzisztencia, minden más háttérbe szorul, a szex is. A túlzott érzelmi megnyilvánulások nagyon távol állnak tőle, nem várhatók el tőle romantikus randevúk, udvarlás, virágcsokor, szerelmi vallomás, stb. Ha elég energiája marad a munka, a karrierépítése után, talán rá tudja venni a partnere egy kis szexre is, de túl sok nem várható tőle, komoly teljesítményekre nem lehet nála számítani. A Bak nagyon célorientált, és ez a szexuális életében is érvényesül, ha van valami célja, valamit el akar érni a szex által, akkor egész lelkes, és kezdeményező is lehet.

VÍZÖNTŐ: A Nap január 21-től február 19-ig van ebben a jegyben. A Vízöntő egy nagyon különc, extrém ember, aki minden szempontból kilóg a sorból, nem akar beletartozni a nagy átlagba. Ez a nem szokványos, meglehetősen szabados viselkedés a szexuális életére is jellemző. A Káma Szutrát valószínűleg Vízöntő írhatta, és neki is lehet javasolni szakirodalomként, biztos, hogy nagy élvezettel fogja tanulmányozni, ellentétben, mondjuk egy Szűzzel... Ő sem egy szerelmes, romantikus típus, de nagyon szereti az újdonságokat, a különleges dolgokat a szexben is. Szívesen végigpróbálja, gyakorolja a szakirodalmakban leírt testhelyzeteket. Keresi az újdonságot, szinte mindent kipróbál, olykor még egész extrém, perverz, aberrált helyzetekbe is keveredhet. Az átlagos, hagyományos, kötelező dolgokat nem szereti, a szexben sem.

HALAK: A Nap február 20-tól március 20-ig van ebben a jegyben. A Halak tele van érzelemmel, nagyon érzékeny, nagyon nagy a szeretetigénye, és ő maga is nagyon tud szeretni. Romantikus típus, könnyen szerelmes lesz, de sokszor magába a szerelembe szerelmes. A testiség nem igazán fontos számára, ő már félig-meddig odaát van, sokszor valójában nem is tudja, mit keres itt, ebben a durva világban. Könnyen le tud mondani a testi szerelemről, abszolút nem hiányzik neki, éppen ezért sok pap, vagy apáca lehet közöttük. Már attól is teljesen elolvad, ha partnere megfogja a kezét. Nagyon tud alkalmazkodni, és ha a társa kívánja a szexet, ő is szívesen belemegy, de simogatni, becézgetni kell, nagyon kell őt szeretni. Magától nem biztos, hogy eszébe jut, de a társa kedvéért bármit megtesz.

Kép: www.foter.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja