SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kitört a pesti „Bingo láz”!

Singola Edit [cikkei] - 2009-04-21
Nagyszabású szerencsepartin vettek részt a hazai sztárok, hiszen a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Bingo szerencsejáték megérkezett Magyarországra
Kitört a pesti „Bingo láz”!

Csomor Csillla, Harsányi Levente, Palcsó Tamás, Beleznay Endre, Szakál Miki, Iván, Sipos F. Tamás, Radics Márk, Kis Hegedűs Réka és párja, Balogh Gábor, valamint a három mentalista, Lui, Danny Blue és Christian Panthera hatalmas lelkesedéssel próbálta ki az újdonságnak számító játékot.

bingóA Bingo több mint egy évtizeddel ezelőtt ugyan már ismert volt hazánkban, rövid idő után megszüntették, és jó néhány esztendőt kellett várni arra, hogy a világszerte kedvelt Bingot újra itthon is játszani lehessen. A sztárok elsőként próbálták ki, milyen a hamisítatlan „Bingo hangulat”.

Egyáltalán nem vagyok rabja, de kedvelem a szerencsejátékokat, így örömmel próbáltam ki a Bingot. Nagyon izgatott voltam, hogy a saját szelvényeimen szereplő számokat mikor húzzák ki, és felkiálthatok-e: Bingo! Roppant jól éreztem magam az asztaltársaságomnál, mert a többi sztárvendéggel nagyokat nevettünk, beszélgettünk” – újságolta Csomor Csilla.

Az est házigazdája, Harsányi Levente igazán elemében volt. Többször hangpróbát tartott, így az összes játékos egy emberként kiáltotta: Bingo. A csinos lányok gyűrűjében a hangulat fokozása mellett maga is bingozott. Az egykori Aszfaltbetyár csak részben volt szerencsés, ugyanis a Bingo nyereményhez az szükséges, hogy a szelvényén található összes számot kihúzzák, ám neki „cs
Sípos F. Tamásak” vonal nyereménye lett, ami annyit tesz, hogy az egy sorban lévő számait húzták ki. Levente nagyon kedveli a játékot, és házigazdaként maximálisan átadta lelkesedését a vendégeknek, annak ellenére is, hogy vélhetően szívesebben töltötte volna idejét néhány hetes kisfiával.


Kis Hegedűs Réka modell és öttusázó világbajnok párja, Balogh Gábor nagyon boldog volt, hiszen a szerelem mellett a játékban is szerencsések voltak a Bingo partin.

„Nagyon ritkán próbáljuk ki a szerencsejátékokat, és Fortuna akkor sem nagyon kedvez nekünk, ám most nem panaszkodhatunk! Eddig azt mondtuk, hogy nekünk elegendő, ha a szerelemben szerencsések vagyunk, de a partin nyertünk a Bingon, sőt később a ruletten is” – mesélte lelkesen a pár.

Lui mágus, Danny Blue és Christian Panthera nagyon koncentrált, amikor a Bingo számokat húzták. Hármuk közül egynek, Luinak lett szerencséje. Állítja: képességével nem avatkozott a játék menetébe.

Réka„Minden mentalistának egybehangzóan az a véleménye, hogy nem kísértjük a szerencsét, a játékokban hétköznapi emberként veszünk részt, és eszerint cselekszünk. A Bingo partin is így történt, bár mielőtt nyertem, a szelvényem fölé tettem a kezem, és éreztem, hogy ki fogják húzni a számaimat” – mondta Lui, aki lelkesen készül augusztus elején tartandó esküvőjére.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja