A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

17 fantasztikus nőről készült Barbie-t dobnak piacra

Papp Gyöngyi [cikkei] - 2018-03-12
A Mattel olyan koncepcióval állt elő, amire már régen szükség volt. Igazi példaképeket formált meg babaként a gyermekek számára.
17 fantasztikus nőről készült Barbie-t dobnak piacra

A Nemzetközi Nőnap alkalmából 17 új Barbiet készített a Mattel cég. Olyan történelmet formáló személyiségekről formázta, mint Frida Kahlo, Amelia Earhart vagy Katherine Johnson.

Nők, akik hatalmas nyomot hagytak a történelemben. Frida a feminista festőművész, Amelia a repülőzés úttörője, aki elsőként szelte át gépével az Atlanti-óceánt, vagy Katherine, aki nélkül nem indulhatott volna útra annak idején az Apolló-11 űrhajó, hiszen a NASA matematikusaként fontos része volt az előkészületeknek. Köztük lesz Ibtihaj Muhammad vívó bajnok, aki frissességet visz a babák közé hidjab-jával is, valamint Bindi Irwin a tragikusan elhunyt ausztrál, vadonélő állatok védelmezőjének lánya.

Gondoljuk csak el, mennyivel másképpen fognak a gyerekek szerepjátékozni olyan babákkal, akik valódi példaképekről vannak megformázva! Örömmel várjuk a babák megjelenését az áruházakban.
Te melyiket szeretnéd majd megvásárolni?

Kép és forrás: https://barbie.mattel.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja