A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Viccből lökte meg barátnőjét a kamaszlány - csoda, hogy túlélte

Németh Noémi - 2018-04-24
Nem egyértelmű, miért lökte fel barátnőjét a fiatal lány, de hogy társának egy hajszálon múlt az élete, az biztos.
Viccből lökte meg barátnőjét a kamaszlány - csoda, hogy túlélte

Több oldalon megjelent már a rövid videó, melyen lengyel lányokat láthatunk, amint a forgalmas út mellett sétálnak. Az egyikük egyszer csak fellöki a másikat, aki a mellettük épp akkor elhaladó busz alá esik - csodával határos módon mégis sérülés nélkül ússza meg a balesetet.

Jó kérdés, hogy egy nagyon rosszul sikerült viccet, vagy szándékos veszélybe sodrást láthatunk-e a videón... A külföldi oldalakon a "kihívások" közé sorolják a jelenetet - úgy vélik, szándékosan lökte a busz alá társát a kamaszlány. Ha így történt, sajnos nincs okunk meglepődni: hasonlóan felelőtlen és értelmetlen kihívások terjednek a tinik között, úgy mint mosókapszula evés, elszökés otthonról különösebb ok nélkül, óvszer orrba dugása, vagy épp forró sütőlapra való tenyerelés... a legsúlyosabb mind közül azonban a Kék Bálna, az öngyilkosságra buzdító játék volt.

Az eddigiekkel ellentétben a videón látható lány nem a saját, hanem barátnője testi épségét veszélyeztette... figyeljünk oda kamasz gyerekeinkre és ne hagyjuk, hogy tovább terjedjenek az ész nélküli, nagyon veszélyes "játékok"! Hatalmas szerencséje volt a lengyel lánynak, hogy túlélte barátnője tréfáját.

 

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja