SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A 8 éves kislány látta, ahogy a testvérét elrabolják - azonnal üldözőbe vette a férfit

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-16
A gyerekek éppen játszottak, amikor odament hozzájuk egy idegen férfi. A 8 éves kislánynak feltűnt, hogy túl barátságosan viselkedik. Aztán a férfi hirtelen felkapta a kisöccsét és elfutott. A kislány azonnal elkezdte üldözni.
A 8 éves kislány látta, ahogy a testvérét elrabolják - azonnal üldözőbe vette a férfit

A férfi megragadta a kisöccsüket és elszaladt - testvérei üldözőbe vették

Három testvér játszott egy parkban Washingtonban: a 10 éves Brenden, a 8 éves Delicia és a 22 hónapos Owen. Egyszer csak odalépett hozzájuk egy gyanús kinézetű férfi, aki túl kedves volt, és próbált velük összebarátkozni. A gyerekek tudták, hogy nem szabad megbízni az idegenekben, és hogy a férfi nem is olyan kedves, mint amilyennek tűnik. 

Sajnos igazuk lett: a férfi egyszer csak megragadta a kisöccsüket és elszaladt. 

A 8 éves kislánynak megijedni sem volt ideje, azonnal elkezdett rohanni az emberrabló után. 

Egy élelmiszerbolt kamerái is rögzítették, ahogy a férfi a gyerekkel a karjában rohan, ahogy azt is látni a videón, ahogy egy kislány szalad utánuk. De nemcsak ő vette üldözőbe a férfit, másik testvére is vele tartott.
 


 

A 8 éves kislány azt mondta, azt hitte, hogy a férfi el akarja rabolni a kisöccsét, ezért futott, ahogy csak a lábai bírták, és sikoltozott. 

A kiabálásra a járókelők is felfigyeltek, és a segélyhívót is tárcsázták. Két másik tinédzser is elkezdte üldözni a férfit, aki megijedt attól, hogy ennyien felfigyeltek rá, ezért végül letette a gyereket és elmenekült. 


Tanítsuk meg a gyerekeinknek, hogy szaladjanak a másik irányba és sikítsanak, ahogy csak tudnak

Kathleen Baty, személyi biztonsági szakértő azt mondta, hogy a lehető legjobb dolog, amit ilyen esetben tehetünk, ha zajt csapunk és segítséget kérünk. 

“Tanítsuk meg a gyerekeinknek, hogy amikor egy felnőtt odajön hozzájuk, akkor azonnal a másik irányba kell szaladni, és olyan hangosan kiabálni és sikítani, amilyen hangosan csak tudnak.”

A rendőrség később azonosította a gyanúsítottat, akit másodfokú emberrablással vádolnak. 

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért is voltak a gyerekek egyedül a játszótéren. A gyerekek apja azt mondta, egy családi barátra bízta őket, és ő úgy gondolta, hogy a ház melletti parkban biztonságban lesznek. Nem hibáztatja barátját.
 


 

Indexkép: Inside Edition / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja