SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

"Kaptunk egy pofont az élettől" - Először beszélt Debreczeni Zita arról, hogy tavasszal elvetélt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-09-16
Gianni Annoni és Debreczeni Zita kisfia már kétéves. Sokat küzdöttek azért, hogy Gianfranco Máté világra jöhessen, 6 inszemináció és 10 lombik kezelésre volt szükség. Tavasszal azt hitték, hogy bővülhet a család, de az első trimeszter végén elveszítették a magzatot.
"Kaptunk egy pofont az élettől" - Először beszélt Debreczeni Zita arról, hogy tavasszal elvetélt

Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe

Az InStyle magazin története első #képesvagyok díjára jelölte a 41 éves modell-fotóművészt. Debreczeni Zita a lap szeptemberi számának nagyinterjújában beszélt először a tavasszal átélt vetéléséről is.

"Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... 

Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: „Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben.” 

A teljes beszélgetést a szeptemberi InStyle magazinban lehet elolvasni.
 


 

Az első babánál a tizedik lombik lett sikeres

Debreczeni Zita 2017-ben lett Gianni Annoni felesége. Kisfiuk, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án jött világra. Csak pár hónapja beszéltek nyíltan először arról, mennyit kellett várniuk kisfiukra, és milyen gyötrelmeken mentek keresztül azon az úton, ami végül a szülőséghez vezetett. 

Az esküvő előtt hat inszemináció történt, később pedig a lombikprogramba is belekezdtek. A tizedik lett sikeres. 2019-ben szenteste már nézegethették az ultrahang képet, 2020 januárjában pedig már a baba szívhangját is hallhatták. Pont Zita születésnapján, 6-án. 

A kisfiú augusztus 28-án töltötte be a második életévét, anyukája ezt írta a szülinapján: 

"Ez vagy igazán te! Barátságos, mosolygós, beszédes kis ember aki, ha kell olaszul és magyarul is megérteti magát! Végig mentél mosolyogva az emberek között és így mosolyt csaltál az ő arcukra is! Találtál egy fiatal lányt, aki adott neked egy kis követ, amivel percekig mellette ülve játszottál és beszélgettél! Még pici vagy, ezért nem is értheted igazán, hogy milyen őszinte szeretetet tudsz adni… büszkék vagyunk rád!" 

A kisfiút Gianfi-nak becézik, szülinapját pedig egy hatalmas zsúrral is megünnepelték. 

Indexkép: Tatár Csilla / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja