A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Több vetélés után egészséges kisbabának adott életet: így segített olvasónknak a Családinet szakértője

Családinet [cikkei] - 2018-10-10
Megható levelet kaptunk olvasónktól Prof. Dr. Balázs Csaba endokrinológus szakértőnknek címezve.
Több vetélés után egészséges kisbabának adott életet: így segített olvasónknak a Családinet szakértője

A kép illusztráció
 

"42 évesen egy éven belül kétszer estem teherbe. Sajnos mindkétszer elvetéltem, az ok pedig nem derült ki. Egyre kevesebb lehetőséget láttam arra, hogy édesanya lehessek. Szerettem volna még próbálkozni, de nagyon féltem, hogy ismét sikertelenül.

Testileg és lelkileg is nagy megterhelés volt. 

Sajnos nem ismertem olyan orvost, akihez bizalommal fordulhattam volna segítségért. Ezért az interneten néztem utána, milyen irányba induljak. Így találtam rá a Családineten Prof. Dr. Balázs Csaba úrra, akinek írásait olvasva úgy éreztem, megtaláltam a megoldást.

Bejelentkeztem hozzá, és az alapos, holisztikus  kivizsgálás során kiderült, hogy pajzsmirigy gyulladásom és alulműködésem van, ami a vetéléseim oka lehetett.  Komplex kezelésben részesültem. Leleteredményeim javultak, fél év múlva ismét babát vártam. 

Továbbra is rendszeresen jártam kontrollra, majd kislányom egészségesen megszületett.

Soha ilyen boldog még nem voltam. Hálásan köszönöm Professzor úrnak hozzáértő és áldozatos gyógyító munkáját, melynek segítségével mindez sikerülhetett. Minden jót és további sok sikert kívánok!"

Szakértőinktől bármikor, ingyenesen kérdezhetnek olvasóink - jelenleg összesen 140 szakértőnk igyekszik válaszolni minden felmerülő kérdésedre. Válaszd ki a témát, ami érdekel >> Családinet Szakértők

Indexkép: pixabayTryJimmy

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja