SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Babájával a karján dolgozott az irodában - így reagált a főnöke, amikor észrevette

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-05-26
Bevitte az irodába az öt hónapos kisbabáját egy nő, és próbált úgy dolgozni, hogy közben a kicsivel is foglalkozott. Nem is sejtette, hogy a főnöke figyeli őt.
Babájával a karján dolgozott az irodában - így reagált a főnöke, amikor észrevette

Egyik kezével a kisbabáját tartotta, míg a másikkal megpróbált dolgozni

Mindannyian tudjuk, mennyire nehéz nőként helytállnunk több szerepben egyszerre. Legyünk feleségek, anyák és dolgozó nők is egyszerre. Vannak olyan országok, ahol sokkal kevesebb fizetett szülési szabadság jár, mint itthon. 

Melody csak három hónapnyi fizetett szülési szabadságot kapott, utána kénytelen volt visszamenni dolgozni, hogy meg tudjanak élni. 

Kislánya születése után öt hónappal egy nap be kellett mennie az irodába, és ahelyett, hogy megkért volna valakit, hogy vigyázzon a kislányára, inkább magával vitte az irodába. 

Gondosan felkészült, csomagolt egy pár játékot, sőt, még a babahintát is magával vitte, de végül semmire nem volt szüksége, mert a babája elaludt. 

Így a nő egyik kezével a kisbabáját tartotta, míg a másikkal megpróbált dolgozni.
 

Megdicsérte a főnöke, amiért több szerepben is helyt tud állni egyszerre

Észre sem vette, hogy a főnöke eközen figyeli őt. A munkaadója le is fényképezte kisbabájával, és a fotót feltöltötte a klinika Facebook-oldalára.  

A főnöke egyébként egyáltalán nem neheztelt az anyára, sőt. Megdicsérte, amiért több szerepben is helyt tud állni egyszerre. 

Melody nem jár be minden nap az irodába, a hét több napján is otthonról dolgozik. 

A klinika arra is megkérte az embereket, hogy osszák meg a közzétett fotójukat, hogy minél több vállalkozás lássa: ígyis lehet csinálni. 

Indexkép: Sarah Chai fotója a Pexels oldaláról

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Egy apa úgy döntött, nem kényszeríti bocsánatkérésre fiát, aki megbántotta az osztálytársát. Helyette egy fontos leckét tanított neki. Egy tanulmány szerint ha bocsánatkérésre kényszerítjük a gyerekünket, az visszafele is elsülhet.
Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

A háziorvos azt mondta a gyerek panaszaira, hogy influenzaszerű vírus. Majd miután nem javult a gyerek állapota, keresztet vetett és azt mondta, ő nem Jézus, hogy egy nap alatt meggyógyítsa a lányt. Az ügyeletről is hazaküldték őket, két órával később pedig a sürgősségire siettek vele, de hiába szállították át a nyíregyházi kórházba, már nem lehetett megmenteni az életét.
"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

Dr. Kürti László, a kiváló és rendkívül népszerű szolnoki gyermeksebész december elején tette közzé a felhívását arról, hogy pár hónap múlva nyugdíjba megy, és a hátralévő aktív idejében már nem tud új műtétekre időpontot adni. A mostanáig előjegyzett műtétjei kitöltik a megmaradt műtéti napjait, így a rendelésére érkező és műtétre szoruló gyerekeket csak tovább irányítani tudja.
A léleklátás művészete

A léleklátás művészete

A modern világban, ahol a tudományos magyarázatok uralkodnak, és az érzelmeink háttérbe szorulnak, egyre nő az igényünk a mélyebb, személyes megértésre. Az emberi lélek bonyolult labirintusa kifürkészhetetlen, és néha szükségünk van valakire, aki képes "belénk látni", segít eligazodni érzelmeink és gondolataink összekuszálódott gubancain. Ez a segítség érkezhet egy bölcs baráttól, pszichológustól, vagy akár egy különleges képességekkel rendelkező léleklátótól.
Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

A reflux bár igen gyakori és jellegzetes tünetekkel járó betegség, azonban az esetek egy részében nehezen diagnosztizálható. Ennek oka, hogy esetenként egyáltalán nem tipikus tünetekkel jelentkezik. Ha ismerjük ezeket a nem típusos tüneteket, akkor felmerül bennünk a reflux gyanúja és tudjuk, hogy orvoshoz - leginkább gasztroenterológushoz - kell fordulnunk. A betegséget ugyanis mihamarabb kezelni kell, mert az elhanyagolt reflux nemcsak megnehezíti a mindennapokat, de komoly szövődményeket is okozhat.
A szerkesztő ajánlja