SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Anyahoroszkóp: a Halak anya

Családinet [cikkei] - 2020-02-14
Hogy viselkednek szülőként az egyes csillagjegyek szülöttei? Mik azok a tulajdonságok, amik anyaként előnyt vagy épp hátrányt jelentenek? Most megtudhatod az Anyahoroszkópból.
Anyahoroszkóp: a Halak anya


Anyahoroszkóp: a Halak anya (február 19-március 20.)


A gyerekeid legnagyobb rajongója

Ha valaki, akkor Te aztán igazán rajongsz a gyerekeidért. Mindig megértéssel közeledsz feléjük, és el sem tudod képzelni, hogy bármi rosszat lennének képesek tenni. Pozitív hozzáállásoddal kikezdhetetlen magabiztosságot építesz fel bennük.


Mindig ott vagy, ha kell

Tűzön-vízen át harcolsz a gyerekeidért. A velük kapcsolatos kritikákat nehezen fogadod el, mindig az ő oldalukon állsz. Nincs az az áldozat, amit ne hoznál meg értük, és tudják, hogy bármi történjen is, te támogatni fogod őket.


Az örök vigasztaló

Bármi is bántja a gyermekeidet, hozzád mindig futhatnak vigaszért. Miközben megérted a problémáikat, jó érzéked van ahhoz, hogy felvidítsd őket, hiszen számodra az ő boldogságuk a legfontosabb.


Kreativitás

A Halak jegyét az álmodozó és művészlélek Neptunusz uralja. Nem csoda, hogy odavagy minden kreatív dologért: örömmel dekorálod a lakást, szívesen kísérletezel a konyhában. A gyerekeid úgy nőnek fel, hogy számos zenei stílussal ismerkedhetnek meg a kemény rocktól az operáig, színházba és kiállításokra jártok, ők pedig magabiztosan különböztetik meg a művészetet a giccstől. Kedvenced a tánc, legyen szó pogózásról vagy karácsonyi Diótörő-előadásról, és a gyerekek is élvezettel figyelik ezeket, vagy éppen vesznek is részt bennük. Ünnepi alkalmakkor pedig alap számodra a kézzel készített ajándék vagy legalább az ízléses csomagolás.


A manipulátor

Szuperérzékeny vagy, ezért hamar megsértődsz, nyílt kommunikáció helyett azonban szívesebben alkalmazod a passzív-agresszív támadási módot. A legnagyobb fegyvered a mindennapok harcaiban a bűntudatkeltés. Hiába látja az egész család, hogy valami bánt, rendszerint csak annyit mondasz fájdalmas arccal, hogy „Semmi bajom.” Ne tedd! Ezzel csak azt tanítod a gyerekeidnek, hogy a kimondott szavak és a valóság gyakran köszönőviszonyban sincsenek egymással, és ez alapjaiban rengeti meg a világba – és leginkább beléd – vetett bizalmukat. (Érdemes elolvasnod szakértőnk fontos üzenetét: Ne legyél mártít anya!)


Vedd észre, hol a határ!

A kreativitás jó dolog, az alternatív életstílus is lehet vonzó – a gyerekeidre azonban ez utóbbit nem kellene ráerőltetned. Az rendben van, hogy az idő nagy részében az egyéniségednek megfelelő módon öltözködsz, de az óvodai anyák napjára mégis inkább egy konzervatívabb szett lenne jó, mert a nagy mintás, színes, esetleg turbános kreációddal csak őt hozod zavarba.

Kíváncsi vagy, mi jellemző a többi csillagjegy szülötteire? Olvasd el Anyahoroszkópunkat!

Kép: DarkWorkX / pixabay

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja