A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Amikor tényleg a méret a lényeg

Családinet [cikkei] - 2016-09-22
 [X]

Új otthonunk berendezésekor, vagy akár csak egy nagyobb felújításnál is az egyik legfontosabb projekt az új konyha megtervezése. Jó magyar szokáshoz híven itt töltjük majd el a leghosszabb időt, és ennek a felújítása, berendezése viszi el a legtöbb pénzünket. Fontos tehát alaposan átgondolni a teljes koncepciót.
Amikor tényleg a méret a lényeg

Még ha elegendő hely áll is rendelkezésünkre, hogy megvalósítsuk álmaink konyháját számos szempontot kell figyelembe vennünk, hogy ne csak stílusos, de praktikus, és kényelmes is legyen új konyhai birodalmunk. Ha pedig kisméretű konyhánk van, igen leleményesnek kell lennünk, hogy mindennek helyet találjunk benne, amire szükségünk van.

 

Kezdjük a sort a konyhai gépekkel – mosogatógép

 

Minden háztartásban vannak „nemszeretem” munkák, egyesek utálnak vasalni, mások ablakot mosni, de a legtöbb nő a mosogatást teszi az első helyre az utálatos konyhai teendők képzeletbeli listáján. Pár tányért még gond nélkül elöblít az ember kézzel, de órákig mosogatni kimerítő és időigényes munka. Nem véletlen, hogy a mai modern konyhákban szinte már alaptartozék a mosogatógép. A mosogatógép a mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat, percekre redukálja, és még a pénztárcánkat is megkíméli. Ennek ellenére mégis sok háziasszony ódzkodik a mosogatógép használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, rengeteg vizet és áramot fogyasztanak, hogy át kell alakítani a konyhabútort, ha be akarjuk építeni őket.

 

Oszlassuk el a tévhiteket!

 

 • Finish Electrolux mosogatógépAz Electrolux beépíthető mosogatógépeket bármilyen ajtó mögé, bármilyen magas lábazatú konyhabútorba beépíthetjük, anélkül, hogy átalakítanánk a bútort, s ezzel megtörnénk a konyha egységét. A PerfectFit zsanéroknak köszönhetően a bútorlap tökéletesen illeszkedik a mosogatógép ajtajára, s akár 5 mm-t is lehet rajta állítani.
   
 • Az Electrolux mosogatógépeinek megalkotásakor azokra is gondoltak, akik kevés edényt használnak, mert számos, különböző tudású modell közül választhatunk a 45 cm széles készülékek között.
   
 • Egy mosogatógép ki- és bepakolása pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet.
   
 • A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Egyes modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel, mert újrahasznosítják az öblítő víz egy részét, és a töltet nagyságához, valamint szennyezettségéhez igazítják a programot.
   
 • Finish Electrolux csillogó edényekA mosogatógéppel történő mosogatásnak rengeteg előnye van. Költséghatékony, időt és energiát spórol meg neked, arról nem is beszélve, hogy a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat. A különböző technológiáknak és adalékanyagoknak köszönhetően az edények foltmentesen, gyönyörűen csillogva kerülnek elő a mosogatógépből.
   
 • Aki a hatékonyságra szavaz, az Electrolux mosogatógépek FlexiWash® programjával - mely különböző hőmérsékletű és nyomású vizet adagol az alsó és felső kosárba -, és a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettáival[1] egyszerre mosogathatja el az üvegpoharakat és a zsírosabb lábosokat.
   
 • Ha azt akarjuk, hogy mosogatógépünk hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsuk meg! A Finish mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is. A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni!

Vásároljon 2016 09. 01. - 10.31. között Electrolux mosogatógépet és mi megajándékozzuk egy Finish csomaggal és egy Villeroy&Boch pohárszettel.

További termék információkért látogasson el a Finish vagy az Electrolux weboldalára, a részletes promóciós- és adatkezelési szabályzatot pedig keresse az Electrolux promóciós oldalán.

[1]http://www.finish.hu/termekeink/mosogatoszerek/all-in-1-max/all-in-1-max-mosogatogep-tabletta/

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja