A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Konyhakiállítás - Mindenkit megfőz!

Családinet [cikkei] - 2010-04-19
Szeretné, ha konyhabútora Marilyn Monroe-t vagy egy párizsi látképet ábrázolna? Szívesen főzne együtt a legjobb éttermek konyhafőnökeivel? Régóta keresi a tökéletes robotgépet?
Konyhakiállítás - Mindenkit megfőz!

Mindezt megtalálhatja a Konyhakiállításon, a lehető leggusztusosabb körítéssel. A hazai piacon egyedülálló koncepciójú rendezvényen, melyet május 7-9. között rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában, a konyhával kapcsolatos minden téma megjelenik a konyhabútoroktól és háztartási gépektől a konyhai eszközökön, kellékeken át egészen a sütés-főzésig. 

A beépített LCD TV-s páraelszívó, melyen főzés közben is nézheti kedvenc sorozatát, a különleges anyagból készült konyhai burkolatok és a kültéri főzés éppúgy megjelennek a helyszínen, mint a használatukhoz szükséges felszerelések és fortélyok. A kiállítást és vásárt egész napos főzőshow-k és látványos színpadi bemutatók kísérik, a teljesség igénye nélkül Bereznay Tamás, Kovács Lázár és Mautner Zsófia részvételével.

A Konyhakiállítás kiemelt gasztronómiai eseménye lesz az XO Bistro szakmai segítségével megvalósuló Budapest Ízei programsorozat, melynek keretében hat étterem várja a látogatókat folyamatos főzéssel, kóstoltatással, élő főzőtanfolyamokkal. A bátrabbak együtt főzhetnek a leginnovatívabb mesterszakácsokkal közös főzéssel, akiktől titkos fogásokat is elleshetnek.

A kiállítás honlapján, a
www.konyhakiallitas.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, fődíjként egy 2 Millió Ft értékű álomkonyhát!

A belépőjegyek értéke több kiállítónál is levásárolható a helyszínen és a rendezvényt követően, a részletekről és a kiállítással kapcsolatos egyéb tudnivalókról a weboldalon tájékozódhat.

Konyhakiállítás, 2010. május 7-8-9. Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja