A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Füstölt főtt tarját von ki a forgalomból a Tesco

Családinet - 2014-04-25
Elővigyázatosságból azonnal visszahívja a Tesco standard füstölt főtt tarja elnevezésű, május 14.-i fogyaszthatósági idejű saját márkás termékét, a vásárlóknak a teljes vételárat visszafizetik - közölte az áruházlánc az MTI-vel csütörtökön.
Füstölt főtt tarját von ki a forgalomból a Tesco

Baktérium jelenlétét mutatták ki a tarjában

A közlemény szerint erről a hatósággal történt egyeztetést követően döntött a cég, mivel az általuk kezdeményezett legutóbbi laboratóriumi vizsgálat során Listeria monocytogenes baktérium jelenlétét mutatták ki az egyik vizsgált termékben.
    
A termék azonnali visszahívása mellett egyúttal megkezdték a helyi szállító gyártóegységének kivizsgálását és további ellenőrzését - írták.
   
Másféle előrecsomagolt saját márkás termékeket is rendszeresen bevizsgáltatnak

Kiemelik: a vásárlók egészsége és a termékek biztonsága elsődleges szempont a Tesco számára, ezért rendszeresen ellenőrzik a termékek minőségét. Tavaly 396, előre csomagolt sajátmárkás terméken végeztettek független, akkreditált laboratóriumi vizsgálatot, 1364 különböző szempont alapján.
    
A cég az esetleges kellemetlenségekért elnézést kér a fogyasztóktól.

Forrás: MTI
Fotó:
Karamo - pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja