SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mire jók az őssejtek?

Családinet [cikkei] - 2010-10-28
 [X]

Az őssejtek levétele egyszeri lehetőség. Bízva abban, hogy sosem lesz rá szükség, egyszer gondold végig, hogy mit nyerhetsz vele!
Mire jók az őssejtek?

A különleges képességű őssejtek egyre több ismert betegséget képesek meggyógyítani. 
Ma már több, mint 80 féle betegség kezelésében alkalmaznak sikerrel köldökvér őssejtekkel, Magyarországon a sikeres kezelések száma már meghaladta a 100-at.

 
Hazánkban a legtöbb kezelést vérképzőszervi betegségek (leukémia, anémia), és daganatos megbetegedések gyógyításakor végzik, és sikerrel kísérleteznek a cukorbetegség, és egyes autoimmun (Parkinson kór, sclerosis multiplex, stb.) betegségek gyógyításával is.
 
Családtagok (testvérek és szülők) gyógyításánál is nagy eséllyel használhatók gyermekünk köldökvér őssejtjei, és már több esetben sikerrel végeztek ilyen kezeléseket.
 
 
Miért jobb az őssejtek születéskori levétele?
BabaA legnagyobb koncent-rációban, a legjobb minőségben, és a leg- egyszerűbben kinyerhető őssejtek a köldökzsinór-vérben találhatók. 
 
A születéskor levett mintákban lévő őssejtek még nem találkozhattak olyan betegsé- gekkel, amelyek egy felnőtt vagy egy gyermek szervezetében már benne lehetnek. A mintát adó Baba saját őssejtjei tökéletesen illeszkednek vissza a szervezetébe.
A Köldökvér levétele egyszerű, biztonságos, és fájdalom- mentes rutineljárás.


Az őssejt levétel menete:
A köldökzsinórvér levétele közvetlenül a baba megszületése után történik. A gyűjtést a szülést vezető orvos vagy a szülésznő végzi a szülőszobán, a méhlepényből a köldökzsinóron keresztül a gyűjtőzsákba, akár hagyományos (hüvelyi szülés), vagy császármetszés történik.
 
A köldökvérből származó őssejtek mellett lehetőség van a köldökzsinórból származó szöveti típusú őssejtek levételére is. Ebben az esetben nem a köldökzsinórt fagyasztjuk, hanem az annak feldolgozása során kinyert, felhasználásra kész szöveti típusú őssejteket.


Az őssejt tárolásban partnerünk a 12 éves Krio Intézet, amely:
A budapesti központban egy helyen végzi a minták gyűjtését, feldolgozását és tárolását is, ami magas színvonalú minőségi tárolást, és alacsony árképzést tesz lehetővé. 
 
A Krio Intézet emellett hazánk legnagyobb spermabankja, és tagja a már 12 országban jelen lévő Famicord csoportnak, amely tagjai garanciát vállalnak egymásért, ami komoly záloga a biztonságos hazai tárolásnak. 
 
A cégcsoport őssejt bankjai szoros szakmai együttműködést alakítottak ki egymással a legkorszerűbb technika és a tudományos eredmények hatékony alkalmazása érdekében.
 
Közép-Európában egyedülállóan rendelkezünk olyan nemzetközi minősítéssel (AABB), amely garanciát jelenthet arra, hogy az esetleges felhasználáskor az orvos felelősséggel el tudja végezni a kezelést.
 
25.000 Ft Őssejt tárolás kedvezmény!
 
Aki 4D ultrahang vizsgálaton járt valamelyik Hepinet 4D rendelőben, 25.000 Ft kedvezményt kap az őssejt tárolás költségéből személyes szerződéskötés esetén    (a kedvezmények nem vonhatók össze)!


A Hepinet 4D ultrahang rendelések, mint Kriopontok
Őssejt tárolással kapcsolatos tanácsadással és kedvezményes szerződéskötési lehetőséggel állunk a kismamák rendelkezésére. Célunk a korrekt tájékoztatás, a színvonalas szolgáltatás, ezért érdeklődés esetén telefonon megkeressük Önt, illetve személyes tanácsadással segítünk. 
 
Komplett 20 éves őssejt tárolás már 120.000 Forintért, (plusz 16.000 Ft éves tárolás), vagy 270.000 forintért (komplett 20 év 4D ultrahang kedvezménnyel) elérhető!
(kedvezményes részletfizetés, egészségpénztári zárolási lehetőség is)
 
Szenczi Szilvia 20/555-03-31, Balogh Szilvia 20/555-00-76, www.kriopont.hu

 
Kriopontok:
 
4D Ultrahang a Váci úti Brendon mellett
1138 Budapest, Váci út 168.
 
4D Ultrahang a Szent Margit Kórházban
1032 Budapest,  Bécsi út 132.
 
4D Ultrahang a Péterfy Kórházban
1076 Budapest, Péterfy S. u. 20.
 
4D Ultrahang a Szegedi Női Klinikán
6725 Szeged, Semmelweis u. 1.
 
Medinice Rendelő
1165 Budapest, Veres P. u. 110.
 
György 4D Ultrahang 
9024 Győr, Bem tér 5.
 
Gólyafészek Kismama Centrum
8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 8.
 
4D Ultrahang a Bugát Pál Kórházban
3200 Gyöngyös, Dózsa Gy. u. 22.
 
4D Ultrahang Kecskeméten
6000 Kecskemét, Dobó krt. 9-11.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja