SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egyedi és hasznos ajándékok Karácsonyra, a Bobozone kínálatában

Családinet [cikkei] - 2009-11-26
 [X]

Egy igazán egyedi, de hasznos ajándékot keres a szívéhez közel álló kismamának; babának vagy gyermeknek? A Bobozone kínálatában minőségi, egyedi igényeket kielégítő termékeket talál.
Egyedi és hasznos ajándékok Karácsonyra, a Bobozone kínálatában

Kizárólagosan forgalmazott termékeink:


BoboCar különbözik az eddig ismert gyermekeknek készült járművektől, az egyetlen, amely a kormány jobbra-balra mozgatásával halad előre, illetve hátra. Segíti a gyermek fizikai fejlődését, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, sebességérzékelését és térbeni tájékozódását. A kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát is.

  • nincs pedál vagy motor, az energiaforrás maga a gyermek
  • maximális teherbírása 120 kg, egyszóval a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele
  • Ideális és biztonságos a használata különböző sima felületeken: járda, bitumenes út; járólap; műpadló stb.


WheelyBug:

Egyedi formájának és rendkívüli fordulékonyságának köszönhetően fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékelését! Puha textílbőr borítású, rendkívül könnyű járgány, amely kíváló minőségű, természetes alapanyagokból készült. Válasszon a vidám katica, egér, méhecske vagy boci közül!





szundikendők és gyermek ortopédiai párna:

Újszülött babák, és kisgyermekek részére a legfontosabb, hogy biztonságban, a szüleikhez közel érezzék magukat. De mindannyian tudjuk, lehetetlen, hogy velük legyünk minden pillanatban, de törekszünk rá, hogy hiányunkat kevésbé érezzék.

A Cuski szundikendő speciális, 100%-ban pamut anyagból készült, és egyedi módon képes arra, hogy magába szívja, és hosszútávon megőrizze az anya illatát! Az anyának nem kell mást tenni, csak pár napig a Cuskival aludni, mielőtt átadja gyermekének. Tegye közel a bőréhez napközben, vagy akár mikor szoptat, és a semmi máshoz nem hasonlítható illat átjárja az új kisbarátot.
Alváskor, vagy napközben tegye a baba mellé, akit megnyugtat az anyukájának illata, közelségének biztonsága.

Cuskiboo 100% bambuszrostból készült szundikendő, amelynek köszönhetően nem csak maximális illatfelvevő és megtartó tulajdonsággal rendelkezik, de antibakteriális, környezetbarát és igazán puha.

Cuski gyermek ortopédiai párna. Formájának és méretének köszönhetően segíti a növésben lévő gyermeke nyugodt alvását. Segít megelőzni a későbbi nyak- és hátproblémákat, fájdalmat, rossz keringést.

  • 2 éves kortól ajánlott
  • "emlékező" habszivacs anyagból készült
  • megfelelően tartja a gerincet, segít az izmok ellazulásában
  • extra párna tartó zsákkal utazáshoz
  • 100% pamut Cuski huzattal



hátizsák:



A legkisebbeknek a séta csupa szórakozás, a szülőktől azonban sokszor óriási figyelmet igényel, hogy biztonságos közelségben tartsák őket. A Harness Buddy hátizsák játékos formájának köszönhetően nem csak a gyerekek kedvencévé válik, de az állat farkának kézben tartásával távol tarthatjuk őket a veszélyes járműforgalomtól illetve tömegben elkerülhetjük, hogy szem elől tévesszük Őket.

  • az állat farka egy mozdulattal lecsatolható, és máris egy vidám hátizsákká alakul
  • az állatformán egy kis méretű zseb található, ideális a pici kezeknek és kincseknek
  • állítható váll/mellkas öv szélesség
  • könnyedén be- és kikapcsolható csatok
  • mosogépben tisztítható
  • 18 hónapos kortól
     

Mummy Clip:

Praktikus kiegészítő amivel egyszerűbbé tehetjük a gyerekekkel történő bevásárlást. Biztonságban egy helyen tudhatjuk az összes bevásárlótáskát, válltáskát, hátizsákot és játékot.

  • egy mozdulattal felcsatolható
  • rendkívűl erős, mégis könnyű




Egyedülálló módon teszi könnyebbé a friss bébi étel tárolását. Praktikus, 8*70 ml konténer tárolótálcával, amelynek segítségével csak annyit kell felolvasztania, amennyit a baba egyszerre elfogyaszt.
BPA mentes!



 

Látogasson el hozzánk fantasztikus Karácsonyi akióinkért! www.bobozone.hu

A Családinet kedvezménnyel pedig nem csak ingyenes házhozszállítjuk megrendelését, de akciós árainkon felül még további 5% kedvezményt kap!

(Megrendelés során a "Megjegyzés" rovatvan kérem tüntesse fel: "Családinet")

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!



Bobozone csapat
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja