SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Limitált kiadás - egyedi design: Libero - a Svéd Divatmárka?

Családinet [cikkei] - 2007-05-19
 [X]

A világ első egyedi tervezésű pelenkái megérkeztek Magyarországra is: a cél nem a divatteremtés, hanem az édesanya és édesapa boldogsága, melyet a kisbaba mosolya táplál!
Limitált kiadás - egyedi design: Libero - a Svéd Divatmárka?

A divat mindennapi életünket meghatározza, minden reggel órákat töltünk a tükör előtt, s mikor már kiválasztottuk a legtökéletesebb ruhát még egy negyed órát válogatunk a cipők között. Valóban a divat mondja meg, hogy ki vagy? A válaszunk egyértelműen: nem. De mégis a hangulatunkat meghatározza, hogyan érezzük magunkat abban a többéves, imádott nyári ruhában vagy éppen a legmárkásabb, de nekünk mégsem tetsző nadrágban, amit a márka miatt mégis megvettünk.

libero_front13

A Libero idén nem csak arra gondolt, hogy a száraz baba-popsi nyújtotta kényelem miatt legyen jó a baba hangulata: picit öltöztet is. S remek gondolat, hogy nem akar trendi babákat csinálni, hanem csak jó hangulatú, mosolygós kismanókat akar látni a pelusokban.

back13

Most először terveztek egyedi kivitelezésű pelenkákat, ahol a klasszikus felnőtt ruházatunk elemeit csempészték bele a száraz érzést biztosító pelenkákba. A különleges darabok exkluzivitását biztosítja az is, hogy a pelusokat csak egyetlen hónapig vásárolhatjuk meg a Rossmann (május 24 -június 3), a Dm (május 10-május 23), a Spar, Kaisers és Interspar (árpislis 26-május 9) üzleteiben.

libero_front46

A divatos külső nem befolyásolja a pelenka árát, csak a hangulatunkat. Képzeljük csak el, hogy mennyivel egyszerűbb lehet az egyébként izgő-mozgó pindurok pelenkázása, ha azt összeköthetjük egy kis játékkal, párbeszéddel. S ehhez nem kell már a kedvenc halacska, vagy kis rágóka: a pelenka lehet a téma. „Nézd csak kicsi Rozi, lánc van a pelusodon. S nem is akármilyen, még egy medál is van rajta.” S már láthatjuk is, ahogy a kislány arca felmosolyog és a kis ujjaival simogatja a divatos darabot!

libero_back46

A nyár közeledtével érdemes akár több csomagot is elraktározni. Alig várom, hogy imádott keresztfiam a kis húsos lábaival a fűben totyogjon, miközben a popsiján ott van a kép, a zsebéből kilógó fésű.

Az egyedi tervezésű pelenkák tehát a divat világ játékos grafikai elemeit hordozzák magukon: a 70-es évek „Szeretkezzél, ne háborúzz” feliratot, a rapperek láncait, a fémmel kirakott övet, vagy éppen egy játékos cipőfűzőt. A lényeg tehát nem a divat hangsúlyozása, hanem ami a jó hangulatú, divatelemeket is tartalmazó, száraz érzést biztosító pelenka alatt van: a popsi és maga a Baba.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja