SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Már született olyan baba, aki Coviddal kapcsolatos nevet kapott a szüleitől

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-10-20
Egy anya a koronavírus-járvány miatt bevezetett lezárásokról nevezte el kislányát. Azt mondja, egyáltalán nem bánta meg a döntését.
Már született olyan baba, aki Coviddal kapcsolatos nevet kapott a szüleitől

Nem bánta meg, hogy így döntött

Jodie Cross és a férje, Rob már egy éve próbálkoztak sikertelenül a babavállalással, amikor 2020 elején kitört a koronavírus-járvány - írja a Daily Star című brit bulvárlap. A nő azt mondja, hogy szerinte nekik kifejezetten jót tett a vírus miatti bezárkózás és a lezárások. Hiszen így sokkal jobban tudtak koncentrálni a családalapításra, jobban egymásra tudtak hangolódni. 

Jodie éppen a második hullám alatt esett teherbe, a karantén idején. Amikor megtudta, hogy kislányt hord a szíve alatt, férjével megbeszélte, hogy a "Lockie" nevet fogja kapni a kislányuk, az angol "lockdown", vagyis a kijárási korlátozások szó után. 

A nő egyáltalán nem bánta meg döntését, mert mint mondja, ez az időszak segítette őket abban, hogy kisbabájuk születhessen. A 36 éves anya már elkezdett ugyanis beletörődni, hogy sosem lesz gyereke, mert előtte hiába próbálkoztak, nem jött össze. Így megpróbáltak csak a munkára összpontosítani. 

A karantén alatt azonban a nő - fodrászként - egyáltalán nem tudott dolgozni, és a férje is kevesebb munkát kapott, ezért nyugodt időszakot éltek meg ketten együtt. 

Döntésükről így nyilatkoztak: 

"Nem egy rossz, hanem egy jó időszakról neveztük el a kislányunkat. Bár az emberek ezt talán nehezen értik meg, de mi nem bántunk meg semmit."

Indexkép: Pexels képe a Pixabay-en

Olvasd el ezt is: 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja