SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Már született olyan baba, aki Coviddal kapcsolatos nevet kapott a szüleitől

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-10-20
Egy anya a koronavírus-járvány miatt bevezetett lezárásokról nevezte el kislányát. Azt mondja, egyáltalán nem bánta meg a döntését.
Már született olyan baba, aki Coviddal kapcsolatos nevet kapott a szüleitől

Nem bánta meg, hogy így döntött

Jodie Cross és a férje, Rob már egy éve próbálkoztak sikertelenül a babavállalással, amikor 2020 elején kitört a koronavírus-járvány - írja a Daily Star című brit bulvárlap. A nő azt mondja, hogy szerinte nekik kifejezetten jót tett a vírus miatti bezárkózás és a lezárások. Hiszen így sokkal jobban tudtak koncentrálni a családalapításra, jobban egymásra tudtak hangolódni. 

Jodie éppen a második hullám alatt esett teherbe, a karantén idején. Amikor megtudta, hogy kislányt hord a szíve alatt, férjével megbeszélte, hogy a "Lockie" nevet fogja kapni a kislányuk, az angol "lockdown", vagyis a kijárási korlátozások szó után. 

A nő egyáltalán nem bánta meg döntését, mert mint mondja, ez az időszak segítette őket abban, hogy kisbabájuk születhessen. A 36 éves anya már elkezdett ugyanis beletörődni, hogy sosem lesz gyereke, mert előtte hiába próbálkoztak, nem jött össze. Így megpróbáltak csak a munkára összpontosítani. 

A karantén alatt azonban a nő - fodrászként - egyáltalán nem tudott dolgozni, és a férje is kevesebb munkát kapott, ezért nyugodt időszakot éltek meg ketten együtt. 

Döntésükről így nyilatkoztak: 

"Nem egy rossz, hanem egy jó időszakról neveztük el a kislányunkat. Bár az emberek ezt talán nehezen értik meg, de mi nem bántunk meg semmit."

Indexkép: Pexels képe a Pixabay-en

Olvasd el ezt is: 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja