SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A sport-kombi babakocsi

Családinet [cikkei] - 2009-11-17
Ezek a típusok már a gyermek megszületésétől kezdve jól alkalmazhatók, - és több évre kellemessé teszik a közlekedést a babával. A mindennapi használhatóság tekintetében egy világ választja el a tegnap és a ma gyerekkocsijait: ugyanis a hozzájuk tartozó hordozó nélkül egészen az óvodás korig használható a sport-kombi típus.
A sport-kombi babakocsi

Ezt a sokféle átállítási lehetőség mellett az általában már beépített ötpontos biztonsági öv is garantálja.
A babakocsit akkor kell átállítanunk, amikor a gyermek már egészen biztosan képes egyedül ülni. 

A komfortban is élen járnak a modern babakocsik. Általában a következő alkatrészek, ill. kiegészítők járnak a megvásárolt termékhez:

 • A testmagassághoz állítható tolókar, mely egyszersmind elfordítható is. Ez azt jelenti, hogy bármikor megváltoztatható a menetirány. A baba velünk szemben, vagy nekünk háttal tud ülni.
   
 • A vázra erősített kosár nagyobb bevásárlásokat is lehetővé tesz.
   
 • Biztos fék, mely nem engedi elgurulni a kocsit. Ezt egyébként minden megálláskor kellene használni, mert a babakocsi már alig észrevehető lejtőnél is önállósíthatja magát egy óvatlan pillanatban. Kiegészítésként némelyik típuson megtalálhatjuk a kézi féket is.
   
 • Az elfordítható első kerekek egyszerűsítik a manőverezést a városi közlekedésben. Egyenetlen terepen pedig megkönnyítik az irányváltoztatást.
   
 • Egyes modellekre ma már adapter közbeiktatásával ráhelyezhető a babahordozó, így egy majdnem komplett modul-rendszer jön létre.
   

A sport-kombi gyerekkocsit önnek találták ki, amennyiben
 

 • Elérhető áron jó adottságú kocsit keres - Ezt a típust jó alsó és közép árfekvésben meg lehet vásárolni.
   
 • Otthon sokat kell lépcsőzni – a hordozó nem nehéz és könnyen kezelhető a bébi mellett is.
   
 • Szeretne kiforrott technikára támaszkodni – a sport-kombi gyerekkocsik már évek óta jól beváltak a mindennapi használatban.
   
 • A heti nagybevásárlásokat többnyire gyermekkocsival és gyermekkel együtt végzi – bőséges rakodótér áll rendelkezésére.
   
 • Strapabíró, felesleges sallangoktól mentes babakocsit keres, mely a születéstől az óvodás korig kielégíti a család igényeit.
   
 • Egyszerűen használható eszközt szeretne, amelynek a kezelését adott esetben a bébiszitter is pillanatok alatt megtanulja – a sport-kombi babakocsik használata magától értetődik.
   

Hogyan találjunk rá a megfelelő babakocsira?

A könnyű babakocsi

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja