SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Péntek éjféltől vasárnap reggelig nem lehet szülni a Szent Imre kórházban

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-09-17
Ebben az időszakban szünetel ugyanis a betegfelvétel, így akinél beindulna a szülés, annak máshova kell mennie - mutatjuk, melyik kórházakat lehet keresni.
Péntek éjféltől vasárnap reggelig nem lehet szülni a Szent Imre kórházban

"Sokan szeretnék kórházunkban világra hozni gyermeküket"

A budapesti Szent Imre kórház a honlapján tette közzé, hogy péntek éjfél és vasárnap reggel 8 óra között a szülészeti és nőgyógyászati osztályon szünetelni fog a betegfelvétel. 

Ezért szülni sem lehet itt ebben az időszakban. 

A kórház arra kéri a kismamákat és más pácienseit, hogy akinél megindult a szülés, vagy akut nőgyógyászati panasza van, az forduljon 

  • az Észak-Közép-budai Új Szent János Kórházhoz,
  • a Semmelweis Egyetem Klinikai Központhoz,
  • vagy a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézethez.

Mint írták, döntésüket az osztály túlterheltsége, a területileg nem a kórházunkhoz tartozó, megnövekedett nagy számú átjelentkezések és a megbetegedések miatt kialakult, személyi feltételek átmeneti hiánya miatt kellett meghozniuk. 

"KEDVES PÁCIENSEINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán a betegfelvétel szeptember 16. 24:00 órától szeptember 18. 8:00 óráig, azaz péntek éjféltől vasárnap reggelig szünetel az osztály túlterheltsége, a területileg nem a kórházunkhoz tartozó, megnövekedett nagy számú átjelentkezések és a megbetegedések miatt kialakult, személyi feltételek átmeneti hiánya miatt. Osztályunk magas szülészeti számmal, a természetes szülések támogatásában élen járó intézményként működik, ezért sokan szeretnék kórházunkban világra hozni gyermeküket.

Kórházunk Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának jó hírneve országos, célunk, hogy a hozzánk érkező kismamák a legnagyobb biztonságban és odafigyeléssel hozhassák világra gyermeküket. Felelős egészségügyi intézményként nem tehetjük meg, hogy mindezt akár csak egyetlen napra ne tudjuk biztosítani. Ezért a Nemzeti Népegészségügyi Központ 53120-2/2022/EÜIG számú kijelölő határozata alapján kérjük, hogy a megindult szülés vagy akut nőgyógyászati panaszok esetén az Észak-Közép-budai Új Szent János Kórház, a Semmelweis Egyetem Klinikai Központ, illetve a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet valamelyikét keressék fel ellátás céljából.

Köszönjük szíves megértésüket!
A Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórház vezetősége"

Indexkép: Google Maps

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja