A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Segítünk várni a Mikulást - Fejes Rita online meseestje szombaton

Gáspár Katalin - 2020-12-04
Ugye milyen nehéz elterelni a kicsik figyelmét, hogy oda tudja csempészni a Mikulás bácsi az ablakba az ajándékokat? Most az Érdnyugat egyesület segít a gyerekek lelkébe ünnepet lopni, a Mikulásnak pedig ajándékozni! Mukulás meseest online!
Segítünk várni a Mikulást - Fejes Rita online meseestje szombaton

Fejes Rita mesét olvas

 kezdeményezést Érdről indult, az Érdnyugat egyesület kezdeményezése. Fejes Rita, az egyesület kulturális vezetője, színésznő és két gyermekes édesanya magára vállalta, hogy segít mindazoknak, akik nem a tévé elé akarják ezen a különleges napon is lerakni a gyerekeket. 

Online meseolvasás - se regisztrálni, se lájkolni nem kell, elég, ha megnézed! 

Két mesét választott a művésznő erre a napra. A Játékkészítő című mese a nagyobbaknak, és Lázár Ervin egy meséje (a címe most még meglepi!) a kisebbeknek. A kitartó gyerekek pedig anya, vagy apa ölében, akár mindkét mesét is végig hallgathatják. Különlegesen élvezetes művészi élmény várja azokat a gyerekeket, akik szombaton este, Mikulás napjának előestéjén leülnek mesét hallgatni. 

A meseest az egyesület ajándéka, eleinte főleg az érdi gyerekeknek szánták, azonban először a környéki településekről kérdezték, hogy bekapcsolódhatnak-e, majd érden élő nagyszülők külföldön élő unokáikat szerették volna meginvitálni erre a programra. Ezért úgy döntöttek, hogy- mivel az online elérés bárki számára hozzáférhető, így meghívják mindazokat, akik az igényes mesélés szerelmesei. 

A LIVE ADÁS IDE KATTINTVA 2020 december 5-én, este 18 órától kezdődik, és addig tart, míg a mesék véget nem érnek.  
Fotó:Fejes Rita 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja