A hős kisfiú életét áldozta volna a kishúgáért

Családinet - 2020-09-16
Az egész világot ámulatba ejtette Bridger Walker hősiessége, amikor saját testével védte meg kishúgát egy rátámadó kutyától.
A hős kisfiú életét áldozta volna a kishúgáért

Július 9-én történt a tragikus eset, amikor Bridger Walker kishúga felé, egy németjuhász keverék vicsorogva kezdett közelíteni. A  bátor kisfiú azonnal kapcsolt és testével takarta el húgát a kutya elől. Sajnos azonban ez sem volt elég hatásos és a kutya rájuktámadt. A harapások a fiú fejét és az arcát érték. A sérülések olyan súlyosak voltak, hogy 90 öltés és egy 2 órás műtét kellett az ellátásukhoz.

Elképesztő lélekjelenlétről téve tanúbizonyságot, a kutya karmai közül kikeveredve kézen fogta a kislányt és elszaladtak. 

A Bridger így beszélt a történtekről: "Arra gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, én legyek az."

A gyerekek nagynénje Nikki Walker írt az esetről instagramján. Megkért mindenkit, hogy osszák meg a posztot, ha tehetik, hiszen Bridger rajong a szuperhősökért és szeretné, ha ez a történet eljutna a kedvenceit alakító színészekhez is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My nephew is a hero who saved his little sister from an attacking dog. He, himself, took on the attack so that the dog wouldn’t get his sister. He later said, “If someone was going to die, I thought it should be me.” He got home from the hospital last night. I know it’s a long shot, but I’m reaching out to the Avengers and other heroes so that they can learn about this latest addition to their ranks. Please, check your DM’s for my sweet nephew’s story. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans @vancityreynolds @thehughjackman Edit: I never expected my sweet nephew’s story to reach so many. Please, follow my other post (I only have two so far 😅) for the latest info regarding my sweet nephew and his family.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

Így hallott a történtekről a Boksz Világtanács is, akik felkeresték a kisfiút, mivel úgy döntöttek, tiszteletbeli világbajnoki címmel jutalmazzák meg elképesztő cselekedetéért. Bridger így kapott egy másolatot a világbajnoki övről és egy csomó egyéb ajándékkal halmozták el őt is, és kishúgát is. 

A Boksz Világtanács így írt oldalán a történtekről: "Nagy megtiszteltetésnek vesszük, hogy Bridgert tiszteletbeli világbajnokká avathatjuk fantasztikusan bátor cselekedetéért, amely az emberiség legfontosabb és legértékesebb értékeit képviseli."

Nagynénje egyik posztjában egy képet is láthatunk a boldog kisfiúról újdonsült övével.

 

 

Az interneten futófűzként terjedő sztori természetesen elért a sztárok világába is, így a kisfiú rengeteg hírességtől kapott elismerést, olyanoktól is, mint Mark Ruffalo, Chris Evans, Gordon Ramsey, vagy Anne Hathaway.

 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media