Szüreti Nyitott Pincékkel vár Palkonya a hétvégén

Családinet - 2020-09-11
Fergeteges ízkavalkád, finomabbnál finomabb borok, és valódi kikapcsolódás vár Palkonyán szeptember 12-én!
Szüreti Nyitott Pincékkel vár Palkonya a hétvégén

A villányi borvidék szívében megbúvó falucska valódi kincsesbánya az ízek szerelmeseinek. Szeptember 12-én a Palkonyai Nyitott Pincék rendezvényen újra várják a felfedezni vágyókat a környék legfinomabb borai, és a Termelői Piac minden finomsága! A borok mellé választhatunk a Decsi hegyi finomságok kézműves csoki és bonbon termékeiből, a Dunamente Sajtműhely csemegéi közül, a Magyarhertelendi Szociális Szövetkezet sajtjaiból, de otthonra is betárazhatunk termelői mézzel, a híres Anirol Chilivel, a Pécsváradi Konyhakertészet finomságaival, vagy hentesáruval a Lippovica háza tájáról.

Akár gyerekekkel is utazhatunk Palkonyára

A gyerekeknek is emlékezetes kirándulást tartogatnak Palkonya szőlődombjai, hiszen amíg mi a nyitott pincék között barangolunk, addig a kicsiket kézműves programok várják, hogy az egész családnak teljes legyen a kikapcsolódás. Palkonya jelszava a lassulás, hiszen a villányi dombok között végre kiszakadhatunk a mindennapok rohanásából, a Pavilon Gasztroteraszon a kedvenc borunkat ízlelgetve, a naplementében gyönyörködve köszönthetjük az őszt. Nem kell borszakértőként érkeznünk, hiszen a pincelátogatással egybekötött vezetett borkóstolókon helyben is kitapasztalhatjuk, hogy melyik bor lesz a befutó. Ha megtaláltuk az igazit, haza is vihetünk belőle, hogy bármikor felidézhessük a palkonyai élményeket.

Ha már megtelt a hasunk a helyi termelők finomságaival, és belakmároztunk akkor akár egy takaróra heveredve is élvezhetjük a madárcsicsergést, átadva magunkat a természet ölelésének.

Este Bohemian Brass Band koncert és DJ-k

Délután 16:00-tól pedig a Bohemian Brass Band gondoskodik a hangulatról. később, 17 órától pedig Dj Duly&Dj Kovács Péter pörgetik a hangulatot!

Szeptember 12-én téged is várnak a Szüreti Nyitott Pincék, ahol a gasztroarcoktól kezdve az igazi természetbúvárokig mindenki megtalálja a szívének kedves hazai ízeket, és a nyugalmat, amire szüksége van.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media