SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mindig a pillangókat kergette - több mint egy hete tűnt el egy kétéves kisfiú

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-07-17
Fehér rövidnadrágot és sárga felsőt viselt a francia kisfiú, amikor eltűnt. A nagyszülei kertjéből szökött ki. Négy napig keresték, helikoptert, kutyákat és drónokat is bevetettek. Szerda este leállították a környéken való keresést, a rendőrség szerint 48 óra után már nincs rá esély, hogy életben van.
Mindig a pillangókat kergette - több mint egy hete tűnt el egy kétéves kisfiú

Mindent bevetettek, hogy megtalálják a "pillangós kisfiút"

A kétéves gyermek, Émile nagyszülei falusi házában nyaralt. A francia kisfiú július 9-én, vasárnap délután kiszökött a nagyszülők kertjéből - azóta sem találták meg. Az esetről a Metro magazin számolt be. 

Két szemtanú is látta egyedül sétálni a gyereket, így a rendőrség először kizárta az idegenkezűség gyanúját. A család egyébként épp kirándulni indult volna, amikor a kicsi kisétált a kapun. 

Hogy utána mi történt vele, azt egyelőre nem lehet tudni. 

A keresés során mindent bevetettek, amit csak lehet: több száz önkéntes segítségével vizsgálták át a környéket, de kutyákat, drónokat is használtak. Sőt, helikopterrel is keresték, amely a kisfiú édesanyjának hangját sugározta, annak reményében, hogy így megtalálják őt.
 


 

48 óra után már nagyon kevés az esély az életben maradásra

A La Provence szerint a hatóságok több úton is nyomoznak. Egyrészt azt vizsgálják, hogy a gyereket elüthette-e egy autó vagy egy traktor és a holttestét elvitték-e. 

Másrészt azt is vizsgálják, hogy elrabolhatták-e, annak ellenére, hogy az elején ezt a lehetőséget kizárták. 

Egy másik elmélet szerint a kisfiú gyakran kergette a pillangókat, így egészen messzire is eljuthatott, mielőtt elaludt volna. A segélyszolgálat pillangós fiúként emlegette a gyermeket. 

Rémy Avon ügyész elmondása szerint jelenleg nincs olyan nyom, amin elindulhatnának, ami segítene kideríteni, hova tűnhetett a kisfiú. 

A rendőrség szerda este állította le a környékbeli keresést. Közleményük szerint a gyerek fiatal korára való tekintettel 48 óra után ilyen hőségben, víztől és élelemtől megvonva már nagyon kevés az esély az életben maradásra. 

A kisfiú után most már országos szinten kutatnak, az ügyön dolgozó nyomozók számát pedig 15-ről 20-ra emelték.
 

Indexkép: Crime Stories Obsessed / Youtube
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

- A húgyúti fertőzés a leggyakoribb bakteriális fertőzések közé tartozik, amely évente 150 millió embert érint világszerte.1 - A nők 50-60 százaléka élete során legalább egyszer találkozik a betegséggel.2 - A húgyúti fertőzés egyben a cukorbetegség egyik leggyakoribb hosszú távú szövődménye, amely súlyosabb lefolyású és rosszabb kimenetelű a 2-es típusú diabéteszben szenvedő betegek esetében.3 - A 2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált emberek 9,4 százalékának volt már húgyúti fertőzése, míg a cukorbetegségben nem szenvedők esetében az előfordulási arány csak 5,7 százalék.4
Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
A szerkesztő ajánlja