SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A világ legboldogabb országa ingyenes nyaralást kínál - Részletek a cikkben

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-31
Négy napot tölthet el a tíz szerencsés résztvevő Finnországban, teljes ellátás mellett. Az utazás és a szállás költségét is állják azoknak, akik részt vesznek a boldogság-kurzuson.
A világ legboldogabb országa ingyenes nyaralást kínál - Részletek a cikkben

/Kiemelt képünk illusztráció/

Finnország: a világ legboldogabb országa

Finnországot már hatodszorra választották a világ legboldogabb országának. Sőt, azok közé az országok közé is bekerült, ahol a legjobb gyereket nevelni, hiszen tiszta a levegő és jó minőségű a víz, kiváló az oktatás, a szülők pedig jelentős támogatást kapnak gyerekvállalás esetén. 

Az ország most arra vállalkozott, hogy egy boldogság-kurzus keretében megosztják az emberekkel, hogy mi a titkuk, miért is olyan boldogok. Erről az Insider számolt be. 

Tíz résztvevő utazhat az országba négy napra, a nyertesek teljes ellátást is kapnak. 

 

Így kell jelentkezni a boldogság-kurzusra, ami ingyen nyaralással jár

A Visit Finland mesterkurzus 2023. június 12. és 15. között kerül megrendezésre, egy hangulatos tóparti üdülőhelyen, luxus körülmények között. 

Az utazás és a szállás költségét is állja a Visit Finland, az alapvető szolgáltatások mellett lehetőség van szaunázásra és korlátlan gyógyfürdő-használatra is. 


A boldogság-kurzus fő témái:
 

  • a természet és életmód,
  • az egészség és egyensúly,
  • a dizájn és mindennapok,
  • az élelmiszer és jólét.

A jelentkezési űrlap itt érhető el, 2023. április másodikáig várják a jelentkezéseket. Egy videót is mellékelni kell a jelentkezés mellé.
 


 

Aki pedig lemaradna, az jelentkezhet nyáron az online-kurzusra is. 

A 2023-as World Happiness Report szerint a boldogságlistán Finnország az első. Magyarország ugyanezen a listán az 51. helyen szerepelt. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

A Szkizofrénia Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet e komoly mentális betegséggel küzdők gondjaira, csökkentse a velük szembeni megbélyegzést, és elősegítse irányukba a társadalom megértését és támogatását.
Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

A szívelégtelenség több mint 64 millió embert érint világszerte1, és ahhoz képest, mennyire gyakori betegség, rengeteg hiedelem és félelem övezi. Hamis feltételezésekre hagyatkozni azonban rendkívül veszélyes lehet, amelyek mind a betegség megelőzését, mind pedig a páciensek gyógyulását, illetve partnerként történő együttműködését hátráltathatják. Az alábbiakban összegyűjtött néhány fontos tévhit megcáfolásával mindezt elkerülhetjük.
Egyre nyitottabbak vagyunk a digitális egészségügyi megoldásokra egy új kutatás szerint

Egyre nyitottabbak vagyunk a digitális egészségügyi megoldásokra egy új kutatás szerint

Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót. 2021-ben a koronavírus-járvány alatt a lakosság egyharmada vett igénybe okoseszközöket, egészséggel kapcsolatos szenzorokat, applikációkat, jelenleg ez a szám 50 százalék, derül ki a Semmelweis Egyetem Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből. A mesterséges intelligencia (AI) alapú egészségügyi megoldások is egyre ismertebbek.
A szerkesztő ajánlja