SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A világ legboldogabb országa ingyenes nyaralást kínál - Részletek a cikkben

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-31
Négy napot tölthet el a tíz szerencsés résztvevő Finnországban, teljes ellátás mellett. Az utazás és a szállás költségét is állják azoknak, akik részt vesznek a boldogság-kurzuson.
A világ legboldogabb országa ingyenes nyaralást kínál - Részletek a cikkben

/Kiemelt képünk illusztráció/

Finnország: a világ legboldogabb országa

Finnországot már hatodszorra választották a világ legboldogabb országának. Sőt, azok közé az országok közé is bekerült, ahol a legjobb gyereket nevelni, hiszen tiszta a levegő és jó minőségű a víz, kiváló az oktatás, a szülők pedig jelentős támogatást kapnak gyerekvállalás esetén. 

Az ország most arra vállalkozott, hogy egy boldogság-kurzus keretében megosztják az emberekkel, hogy mi a titkuk, miért is olyan boldogok. Erről az Insider számolt be. 

Tíz résztvevő utazhat az országba négy napra, a nyertesek teljes ellátást is kapnak. 

 

Így kell jelentkezni a boldogság-kurzusra, ami ingyen nyaralással jár

A Visit Finland mesterkurzus 2023. június 12. és 15. között kerül megrendezésre, egy hangulatos tóparti üdülőhelyen, luxus körülmények között. 

Az utazás és a szállás költségét is állja a Visit Finland, az alapvető szolgáltatások mellett lehetőség van szaunázásra és korlátlan gyógyfürdő-használatra is. 


A boldogság-kurzus fő témái:
 

  • a természet és életmód,
  • az egészség és egyensúly,
  • a dizájn és mindennapok,
  • az élelmiszer és jólét.

A jelentkezési űrlap itt érhető el, 2023. április másodikáig várják a jelentkezéseket. Egy videót is mellékelni kell a jelentkezés mellé.
 


 

Aki pedig lemaradna, az jelentkezhet nyáron az online-kurzusra is. 

A 2023-as World Happiness Report szerint a boldogságlistán Finnország az első. Magyarország ugyanezen a listán az 51. helyen szerepelt. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja