SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyereményjáték! M. Amos Clifford: Az erdőfürdőzés kézikönyve

Családinet [cikkei] - 2018-06-15
 [X]

"Mindannyian erdőt hordozunk magunkban. Egy erdőt, amely a bensőnkben a világ nagy vadonjait tükrözi. Ez a könyv egy meghívás: engedjük, hogy a belső és a külső erdők találkozzanak" - a szerző
Nyereményjáték! M. Amos Clifford: Az erdőfürdőzés kézikönyve


Hagyjuk, hogy a fák mutassák az utat!

Új életmódtrend a téma legavatottabb szakértőjének tolmácsolásában

Japánból indult világhódító útjára a módszer, mely megmutatja, hogyan hagyhatja az emberiség maga mögött a civilizációs betegségek terhét, hogy visszataláljon valódi önmagához, és a telefonjukba bámuló zombik, autókban idegesen kiabáló sofőrök, munkahelyi stressztől rosszul alvó egyszerű polgárok helyett magunkkal és egymással harmóniában élő, kiegyensúlyozott lakói lehessünk a bolygónknak.

A japán módszert a kezdetek óta népszerűsítő, majd azt továbbfejlesztő terapeuta, M. Amos Clifford a téma egyik legismertebb szakértője és szószólója. Könyvéből megismerhetjük az erdőterápia szépségét és a stresszkezelés módszereit.

Már az is gyógyító hatással lehet ránk, ha minden érzékszervünkkel figyelve egyszerűen csak jelen vagyunk a természetben. Az erdők felébreszthetik bennünk az elfeledett, de erős kapcsolatot, amellyel valamennyi élőlényhez kötődünk.
Ez az "erdőfürdőzés": egy olyan módszer, amelyet a japán sinrin-joku hagyománya inspirált. Gyengéd, meditatív módja a természettel való együttlétnek, és kiváló ellenszer túlhajszolt mindennapjaink problémáira, mivel felnyitja szemünket a több-mint-emberi világ szépségeire.

M. Amos Clifford, a világ egyik legtapasztaltabb szakembere a témában, az amerikai Association of Nature and Forest Therapy Guides and Programs szervezet alapítója, amelynek célja az erdőterápia hivatalos egészségjavító módszerként való elfogadtatása. Embereivel 22 országban és 6 kontinensen képez erdőfürdő-tanácsadókat. Negyven éve vezet extrém túlélőtúrákat Amerika-szerte. Pszichoterapeuta, húsz éve a buddhista tanok követője, a zen meditáció elkötelezett híve és a szabadban meditálás szószólója.
 

"Lélekemelő és tűpontos útmutató, amelynek segítségével visszatalálhatunk az erdőkhöz. Amos Clifford magával ragadó vezetésével elmélyíthetjük kapcsolatunkat a minket körülvevő természettel" - David George Haskell, a nagy sikerű The Songs of Trees és The Forest Unseen könyvek szerzője

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg a két könyv egyikét!
Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi két egyszerű kérdésre 2018. 06. 24. éjfélig, mi pedig másnap (2018. 06. 25-én) kisorsoljuk azt a két szerencsés nyertest, akik megkapják a könyveket.
A nyereménykönyveket az Alexandra Kiadó
 ajánlotta fel.
A nyertesek nevét kiírjuk a cikk aljára, és e-mailben is értesítjük őket.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja