SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezt üzeni a három kislány, akik túlélték a rákot

Családinet [cikkei] - 2018-02-20
Ez a három kislány minden évben találkozik, hogy egy közös fotót készítsen annak örömére és emlékére, hogy sikerült leszámolniuk a rettegett kórral: a rákkal.
Ezt üzeni a három kislány, akik túlélték a rákot

Négy évvel ezelőtt készült róluk az első fotó, akkor Rylie 3, Rheann 6, és Ainsley pedig 4 éves volt.

2014 májusában Christy Gooder és Lora Scantling eddigi pályafutásuk legmeghatóbb és legkülönlegesebb képét készítették el. A három szuperhős lány mosolyogva, de karba tett kézzel, dacolva támogatja egymást a rák elleni küzdelemben.

Az akkori kép csukott szemmel készült, majd pár év múlva Scantling olyan képet is készített, melyen a lányok egészségesen, boldogan, nyitott szemmel pózolnak: ezzel szimbolizálva, hogy a harcot nem adták fel, hiszen bármi sikerülhet, amit nagyon szeretnénk! A nyitott szem a jövőbe vetett hitet jelképezi.

A lányok azóta sok mindenen átestek, Rylie legyőzte a veserákot, Ainsley a leukémiát, és Rheann az agydaganattal küzdött meg. Sajnos, úgy tűnik, hogy a kezelés következtében Rheann hajhagymái teljesen kiégtek, így soha nem fog visszanőni a haja.

A rákos kislányokról készült képek fotótűzként terjedtek a világhálón, több ezer embernek adva erőt.

Forrás: filantropikum.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja