A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Csodát tettetek" - már 45 millió forintnyi adomány gyűlt össze a hajdúszoboszlói hármasikrek családja számára

Németh Noémi - 2017-12-20
"A magyar nemzet összefogott" - írja a Tündérkör Alapítvány Facebook oldalán. Az egész ország megrendült a tragikus hír hallatán: pár nap alatt 45 millió Ft gyűlt össze a hajdúszoboszlói család megsegítésére. A gyűjtés folytatódik.
"Csodát tettetek" - már 45 millió forintnyi adomány gyűlt össze a hajdúszoboszlói hármasikrek családja számára

/A kép csak illusztráció/

December 15-én hunyt el a hajdúszoboszlói édesanya, miután életet adott hármasikreinek. A tragédia hátterében a HELLP szindróma súlyos vérzéses szövődménye állt - az 50 perces komplex szakszerű ellátás ellenére sajnos már nem tudták megmenteni az édesanya életét.

Az édesapa kamionsofőrként dolgozik, a család élete az anya halálával teljesen kilátástalanná vált. A Tündérkör Alapítvány felhívást tett közzé a család megsegítésére, kezdeményezésük sikere pedig minden várakozást felülmúlt: néhány nap alatt 45 millió forintnyi adomány gyűlt össze a család számára. A Facebookon köszönték meg az adományozók hozzájárulását, s bejelentették: továbbra is folytatják a gyűjtést.

Ha Te is szeretnél segíteni a családon, az alábbi számlaszámon megteheted:

Indexkép: Pixabay

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja