SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Több mint egy millió forintot gyűjtöttek össze a súlyos beteg Farkas Ricsinek

Családinet [cikkei] - 2021-07-27
A súlyos betegséggel küzdő Ricsi családja számára a napi megélhetésre és a kezelésre gyűjtött a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső és a Szeretetszolgálat önkéntese, Fruzsa Róbert, valamint az "MHT – Mustang Lovagok". A 19. születésnapjára nemcsak adománnyal készültek, hanem egy egyedi élményt is szerveztek számára. Egy Mustang találkozóval ajándékozták meg lakóhelyén, Jászberényben. Boldogan segített két sztárvendég: Tóth Andi, énekesnő és Andrei Mangra, a Dancing with the Stars döntőse. 1.245.000 forint gyűlt össze a család számára.
Több mint egy millió forintot gyűjtöttek össze a súlyos beteg Farkas Ricsinek

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársa hét évvel ezelőtt került a jászberényi fiúval kapcsolatba, aki mindössze 15 kilogramm. Dezső a megismerkedésük óta már több alkalommal néhány napos, érdekes programokkal, születésnapi összejövetellel lepte meg, és gyűjtéseket szervezett számára.

Farkas Ricsi és az ajándékok

Dezső mindig felkarolja a fiút, csapatával együtt segítenek a családnak:

- Ricsi orvosai arra biztattak engem, hogy pozitív élményeket szerezzünk neki, és a kívánságait teljesítsük, hiszen ezáltal hosszabbíthatjuk az életét. A szakemberek szerint a fiú egy csoda, mert ők már rég feladták, Ricsi azonban erőteljesen küzd, és élni akar. Óriási küzdelmekkel nézett szembe ezidáig: túl van tüdő- és idegen donoros csontvelő-transzpantáción, a sok kezelés mellékhatásával pedig mindennap meg kell küzdenie. Két évvel ezelőtt az összefogásnak köszönhetően rövid idő alatt összegyűlt a szükséges összeg az infúziós pumpára, amely létfontosságú volt számára - kezdte Dezső, majd elárulta, hogy évente szervez élményhétvégét számára.

Farkas Ricsi és az adomány

- Már többször szerveztem a szülőkkel együtt budapesti programokat, két éjszakára szállást és étkezést intézek egy szállodában a részükre. Színes programokkal lepem meg, meglátogatjuk a főváros fontos látnivalóit, de volt már rá példa, hogy a mentőszolgálat munkatársai csak az ő kedvéért helikopterrel vitték Budapest felett. Ezúttal egy Jótékonysági Mustang találkozót szerveztünk Fruzsa Róbert segítségével, illetve a "MHT - Mustang Lovagok"-al közösen, nagy boldogság számunkra, hogy újra mellénk állt Tóth Andi, énekesnő és Andrei Mangra, táncművész is. 1.245.000 forint gyűlt össze a család részére.

Farkas Ricsi és a Mustang

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja